Ahojte. Syncek v noci 2x vracal, do rana a pred obedom nic nebolo. Normalne fungoval, maximalne tolko ze nemall chut do jedla.
Mno a teraz po obednom spanku, ma 38,4 teplotu a uz 3x vracal… ani lyzicka vody v nom nezostane.
Ist na pohotovost alebo vydrzat do zajtra a ist k lekarovy?
Citala som ze kazdych 15 min. lyzicku vody ale nezostane v nom.
Syncek ma 3 roky. Dakujem za odpovede.
Ale vodu kdeze!!!z tej sa zvracia...uvareny cierna caj, rsp. pepsi
Nie kazdych 15 minut. Ako radia vyssie, ak zvracia, pockaj 2 hodiny a az ked to udrzi, davaj tekutiny castejsie. Inac vyzvracia viac ako si donho dostala.
Je teraz rozšírená viróza črevná trvá jeden den moja pila veľmi mali keď sa jej uľavilo po troskách pila ďalší den už ficala ako keby jej nič bebolo
@veronikat9 ako radia, pokiaľ zvracia, tekutiny môžeš začať podávať až najskôr hodinu po poslednom zvracaní. Ak by znova po lyžičke vody zvracal, znova čakať hodinu. A podávaj mu rehydratačný roztok, žiadnu vodu a už vôbec nie Pepsi 🤦🏻♀️ Pokiaľ ma horúčky a zvracia, to je už horšie. Nepíšeš koľko tekutín vypil počas doobedia, keď nezvracal. Zvracanie dehydruje telo a k tomu horúčka tiež. Dieta ma vypiť min 1l tekutín/den. Pri horuckach viac. Popripade ak nás doma testovacie prúžky, otestuj mu moc a zistíš ako je hydratovany/dehydrovaný. Zvaz koľko vypil pocas doby nezvracania. A ak to bolo menej ako liter, šla by som s ním na pohotovosť alebo zajtra k lekárovi. Takéto malé deti sa rýchlo dehydruju. Ja som tak s malou už 2x skončila v nemocnici, tiež mala vysoké horúčky a ani lyžička vody v nej neostala.
Zrejme má nejakú črevnú virózu ... s tekutinami začni až keď nebude minimálne 2 hodiny zvracať, začína sa po lyžičkách ... ak by zvracanie neprechádzalo, treba ísť na pohotovosť, dostane injekciu a zrejme už aj infúziu.