Vracanie, spánok a potom všetko v poriadku

mili7
11. jan 2015

Ahojte, máte s tým niekto skúsenosť? Moja 3-ročná dcéra sa zobudila po obednom spánku. Chvíľku bola úplne v pohode - vycikala sa, prezliekli sme sa, pýtala si aj jesť a kým som postelila a popratala, tak sa začala sťažovať, že ju bolí bruško. Následne vyvracala polievku, čo papala pred spaním (mala iba hovädziu polievku so zeleninou a cestovinou). Potom už len priebežne iba zelenú tekutinu a zaspala mi na cca 3 hodiny. Sem-tam sa prebrala, otočila a spala ďalej. Teraz sa zobudila úplne v pohode, ako keby sa nič nestalo. Pýta si jesť, smädná je ako ťava a ja sa bojím, aby jej niečo neurobilo zase zle. Myslím si, že jej len niečo nesadlo na žalúdok, ale aj tak neviem, ako pokračovať v strave, keďže je aj škôlkarka. Chodím do práce a teraz neviem, čo s ňou. Asi by som ju mala aspoň zajtra nechať doma a sledovať, však? Ja viem, blbé otázky, ale ešte som sa s týmto nestretla, takže neviem, čo robiť.

oskvarka
11. jan 2015

mozno jej nesadlo este nieco skorej ako ta polievka, ja som toto mavala ako mala z jedla casto a tiez som za z toho dokazala vyspat - len niekedy bol problem s tym zaspatim ale ked sa mi to uz podarilo bolo dobre. smadna je preto ze zvracala sa odvodnila. Ja som ako dieta mala taky slaby zaludok ze mi dokazali nesadnut aj obycajne veci ako vajicko a tak... podla mna by jej uz nemuselo nic byt a nakazliva urcite nieje ved aj v skolke podla mna na nu davaju pozor.

siska53
11. jan 2015

@mili7 skor nesadlo..mne sa tak stavalo dost casto ako skolacke,ale vecer,asi hodinu-dve po veceri. Bolelo ma brucho,zvacsa som aj vracala a rano bolo vsetko v pohode.
No ale u deti to zas moze byt aj zaciatok choroby ved uvidis. Ak by vracala i v skolke,tak ta urcite budu volat.

bibiana20
11. jan 2015

dnes presne to sa stalo aj mojej 3rocnej dcerke rano len spomenula,ze ju boli brusko..pred obedom som jej dala polievocku a tu po dojedeni vyvracala.na obed isla spinkat zobudila sa okolo pol tretej a chvala bohu uz je ok,zdala sa mi teplejsia,ale nic...papa pije tak snad len bude ok..uvidime

bosoriak
11. jan 2015

@mili7 Ak nema teplotu, je ziva, normalne je a pije, tak neries. Ak chces, mozes ju jeden den nechat doma, ale pricinu pravdepodobne nezistis aj tak. 🙂

mili7
autor
11. jan 2015

@oskvarka No dnes papala iba na ranajky makovku s maslom a dzemom a nevypila ani 1/3 malej detskej salky mlieka s grankom. A tu polievku papala aj vcera vecer a nic jej nebolo. No ktovie, z coho. Ked jej nebude nic ani v noci, tak pojde do skolky. Hadam jej ziadne jedlo tak neurobi zle.

mili7
autor
11. jan 2015

@bibiana20 Hadam bude vsetko ok aj u vas aj u nas. Moja nie je tepla,takze teplotu nema. Zvladla aj vecerne kupanie a citame si knizku. Ja som hlavne zvedava,kedy pojdeme spat, ked mi vstala okolo 18-tej

mili7
autor
11. jan 2015

@bosoriak ok, zatial je v pohode, tak uvidime este, aka bude noc. Ak dobra, tak pojde do skolky.

bibiana20
11. jan 2015

@mili7 tak mi tiez mali v pohode kupanie,aj sa pekne hrala a TERAZ uz spinka tak dufam,ze bude ok u nas aj u vas 🙂