Syn ma 12m . Za posledne 2 mesiace vracal 7x . Netusime z coho jediny spolocny znak je ze vsetky razy zjedol kusok suroveho ovocia . Je to mozne aby proste vobec netoleroval cerstve ovocie ? Boli to hrusky,jablka, ceresne, cucoriedky a broskyna …nic exoticke proste som uz zufala
Ak mixovane ovocie toleruje, tak asi ešte neprišiel čas na to.. skúste o dva tri mesiace kúsky.
@kundiboo Ja sa tu pripnem, ak by niekto niečo poradil. Môj 15-mesačný vracal od začiatku júna 5x a tiež netuším prečo 🫣 prvé dva razy boli počas choroby, tak to som ešte brala, že ok, ale zvyšné tri razy mu inak nič nebolo. A z týchto troch prípadov 2x vracal po červenej šošovici, ktorú ale bežne jedával od siedmych mesiacov. Na najbližšej poradni sa spýtam doktorky, čo si o tom myslí - pre mňa záhada, keďže ani ako novorodenec negrckával vôbec, a teraz pomaly každý týždeň.
@kundiboo Podla mna ak by vracal z ovocia bolo by to do hodiny po tom ako ho zjedol. Podla mna vracal z niecoho co jedol medzi 15:00 a 20:00.
@kundiboo pozri si pripadne https://www.webmd.com/allergies/food-protein-en... Moj synovec ked bol babatko tiez casto vracal - potom mu dosli na to ze ma tuto chorobu. Nevedel zniest ryzu, ryby a este dake ine veci. Tym ze toho bolo viac, tak dlho nevedeli urciit, ze z coho presne to bolo. Vsetky veci neskor zacal tolererovat, okrem ryby - tu nemoze jest dodnes.
Mixované alebo kúsky? Ak kúsky, aké veľké kúsky?
Vráti to okamžite alebo po akom čase?
Aký bol odstup medzi mliekom a ovocím, resp. aké jedlo bolo medzi tým?