Vracanie po liekoch

nikinka43
19. mar 2017

Prosim Vas o radu maly bol chory zobrali nas do nemocnice velmi zle to psychicky znasal aj v noci mal od strachu v nemocnici zachcaty placu bral atb a nezvracal v piatok nas pustili ale nic mu nebolo ostali zachvaty a mrnkanie sem tam cez den a dnes od rana bral o osmej bol placlivy a vela spinkal a okolo tretej asi hodinu po sirupe mucosolvan vracal a aj mal dost riedku stolicu a teraz vecer znova po atb ale to asi minutu po dobrati. Medzitym papal piskoty sam si pytal papat a mrkvu z ryzou. Moze to byt zo psychiky alebo z coho dakujem

mokoo
19. mar 2017

@nikinka43 ahoj malinky 😢 neboj to prejde zajtra zajdi k dr. pre istotu ale myslim si ze, to je psychika....skus ho hladkat ukludnovat nech vela spinka dufam to coskoro prejde drzim palce 💜

prevenar
19. mar 2017

co mu je ? fakt potrebuje antibiotika ? ..vymen antibiotika za C vitamin, tak ako my pred 5timi rokmi . od vtedy sme nevideli ani lekara a a ni antibiotika 😉 v mojom blogu je prispevok o C a davkovacia tabulka. drzim palce .

moni244
19. mar 2017

@prevenar boze, ty si nedas pokoj? chod spamovat co ockkvacej diskusie

moni244
19. mar 2017

Moze to byt psychika, ale mohol chytit aj crecnu virozu. Uvidis, ak sa to nezlepsi, tak radsej chod k lekarovi

nikinka43
autor
20. mar 2017

Dakujem idem k lekarovi a uvidim co povie

nikinka43
autor
20. mar 2017

@prevenar slaby zapal priedusiek afty a laringitida. Afty su uz preliecene.

prevenar
20. mar 2017

@nikinka43 ..nic z toho mi nepride ako stav ohrozujuci zivot. na tvojom mieste by som sa fakt pozrel na megaaskorbaticku liecbu - vit C . ludia to nepoznaju , ale je to zbohom antibiotikam , bez neziaducich ucinkov. vsetko dobre.

moni244
20. mar 2017

@prevenar ty nedas pokoj s C, vsak? Nie je ti to trapne? Vsade sa vnucovat a presadzovat svoju pravdu?

prevenar
20. mar 2017

@moni244 je to trapne, ale hlavne ,ze ty nie si trapna.

moni244
20. mar 2017

@prevenar chod si dat to C, mozno ti to pomoze

prevenar
20. mar 2017
moni244
20. mar 2017

@prevenar podla mna si chory stale

prevenar
20. mar 2017

@moni244 ty vies 🙂

brendaa