Vracanie a krv

livocka21
17. sep 2016

Ahojte. Dufam ze ma za tuto otazku neukamenujete....moj trojrocny syncek sa v noci povrackal....vobec sa mu to nestava, este pred spanim bol na zachod a stolicu mal normalnu...v noci zacal vracat...nieco vyplul, no nieco napriek mojmu naliehabiu prehltol...asi o polhodinu ho zacalo znovu napinat, no tentokrat vyvrackal aj trosku krvi...neviem, ci moze byt dovod aj to, ze tie zvratky prehltol. Som z toho zdesena, pretoze on nikdy nie je chory...neviem ci mam ist na pohotovost alebo staci v pondelok k dr,? Teraz spi, potom ako sa vyvracal hned zaspal, hovori, ze brusko ho neboli, nehnackuje...manzel mu dal vecer stiplavu salamu, zaco by som ho najradsej zabila...mohlo byt aj to dovod? Desi ma ta krv...bolo jej malo, no aj tak si myslim, ze mu nieco je...mate skusenosti?

moni244
17. sep 2016

@livocka21 mas cas vypisovat na net presvedcena, ze mu nieco je, ale na pohotovost si nezavolas, zvlastne

katkakovac
17. sep 2016

Pokial mad pochybnosti, zavolaj na detsku pohotovost. Nech ti povedia ako dalej postupovat. Tobze nieco prehltol mu problem nemohlo sposobit, ani ta stiplava salama nemusi byt problem, uz ma dost rokov. Ta krv moze byt problem, treba sa uistit, ze je vsetko v poriadku.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
17. sep 2016

@livocka21 chod na pohotovost.
Nasa tiez vracala krv. Ale jej predtym v noci tiekla z nosa. Strasne som sa bala,ale bolo to z nosa-stieklo jej to dnu do zaludka a ona mala aj rozvrat organizmu. Ja som si na to aj prisvietila a odfotila,vzala na pohotovost,tam mi to potvrdili.
Radsej chod.

mirkava
17. sep 2016

@livocka21 Ja co sa týka malého vzdy idem radsej na pohotovost ak sa mi niečo nepači.... Radsej 100 krát zbytočne ako raz niečo zanedbať... Veď nech si tam o mne myslia čo chcu je to moje dieťa tak nech ho vysetria.... Nechaj ho vyspinkať, obleč a chodte... držim palce

livocka21
autor
17. sep 2016

Tak sme boli...usg v poriadku, vraj mu len praskla cievka pocas vracania...ak sa to bude opakovat, samozrejme dojst...momentalne je na piskotach, ale je hladny, tak si myslim, ze to je dobre znamenie 😊

mirkava
17. sep 2016

@livocka21 Super, aspon mozes byt kludnejsia 😉