Ahojte, nemáte skúsenosť? Malému som včera dala prvýkrát jogurt medzi 17-18, plus ja slm včera prvýkrát odkedy kojím vypila 2 poháre mlieka. Dnes od 8 rana zvracia- zatiaľ 3x, vždy po nakojeni. Bude to skôr tým mliekom, ktoré som vypila?
Preco si doteraz nepula mlieko? A kolko toho zjedlo male? Jedna lyzicka by uplne stacila na otestovanie
Podľa mňa choroba. Z jogurtu by vracal už v noci. Z mlieka,čo si vypila ty pochybujem.
@sejbipi tak zvracal mi aj keď som zjedla kapustu 🙂
Je dosť možné,že má virózu dáku. Dojci čo najviac, nech je zavodneny.
@kitycat lebo mi velmi nechuti😂 a včera som dostala chut
@ankare akurát som včera do zásoby kupila ORS od Hipp, môžem aj to mu dat?
A jogurt zjedol.cely?
@mmoni89 nie, nie, 5 lyžíc
To je čo?
Mne napriklad najstarsi syn nezniesol jogurt ,tiez mi po nom zvracal,ak smotanovy tak to uz duplom moze byt.Teraz ma 10rokov a jogurt si da raz za pol roka😀Ale tak je dost mozne ze aj viroza
@ankare to je taký mrkovy roztok na rehydrataciu, pri zvracaní, hnačke, ma aj elektolity
@mmoni89 to bol Pilos, čo plní Hollandia 🙂 smotanový nie 😃 a zvracal aj na druhý deň? Viróza neviem, nič iné mu nie je a tak reagoval keď som zjedla kapustu
Tak jedol to uz vecer,ciste teoreticky mu to lezalo v zaludku celu noc a rano to vyvratil.Moj vacsinou do hodiny ho vyvratil ale ja som.na vecer mliecne nedavala.Synovcek takto rano zasa vracal vsetok syr co zjedol na veceru,takze kludne to.moze byt .Ja som potraviny zavadzala vzdy skor doobeda prave pre to aby som videla reakcii,zaludok to moze horsie travit a prave takto na vecer to moze byt zatazujuce
Ale aj tie virozy su rozne.Mali decka crevne aj take ze sa 1-2x vyvracali a potom ficali akoby nic.Inokedy zas odpaleni aj tyzden
Nové jedlo dá dáva dopoludnia resp.na obed.aby si ho stíhala odsledovať počas dňa.Nik z nás ti nepovie či choroba či mu nesadol jogurt.treba sledovať.Z tvojho mlieka čo si vypila toto nemá určite.
Teraz je v pohode?
To je jedno. Z toho čo ješ ty on nezvracia. Mohlo mu byť ťažko, keď bol malé bábätko, to je tak všetko. MM sa netvorí z toho čo ty dáš do úst
Myslím,že tým nič nepokazís.
@sejbipi zvracal keď som zjedla kapustu… čiže zvracia z toho čo zjem
@koniarova jz ano 🙂
Skús teda aj Ty na čas vysadiť mlieko, jemu tiež nedávaj nič mliečne a uvidis, či sa mu polepsi
@ankare toto, že mlieko som len teraz pila 🙂 inokedy keď zjem jogurt, to nič mu nerobi
Mlieko, ktoré si vypila ty, na neho nemá žiaden dopad