ahojte baby, chcela by som Vas poprosit tie ktore ste cvicili Vojtovu metodu s detmi....ci by ste mi napisali, opisali ako sa cvicia cviky na sedenie a stvornozkovanie..dakujem🙂
aj my sme boli za neurologom,poslal nas na rehabilitacne
dcerke to cvicenie pomohlo do mesiaca
sestra vam ukaze co a ako doma
Chodte k neurologovi. Ale ak nemusite tak necvicte ono je to pre dieta dost zataz.,. My cvicit musime cvicime asi 8mesiacov no vysledky stale nevidiet... Ako je viditelne v mojom nicku tak mam nedonosenu dcerku v 30tt narodenu a ma hrozne opozdenu motoriku takze cvicime kazdy den aj 4x ked sa podari... Vacsinou 3x a niekedy len 2x ked vela spinka alebo tak...
Vdaka vojtovej metode sa syn naučil štvornožkovat aj v kupelov ho naučili my sme chodili od 4 mesiacov do kupelov Boli sme v čilistove a Kovačovej asi 20 krat teraz ma 22 rokov a chodi sam aj za pomocou paličky ale musi vam odporučit neurolog musite sa aj vy naučit cvičit .My sme cvičili do 6 rokov až začal sam cvičit bol rozumovo dobry a vedel že musi cvičit sam aby mohol chodit
@20nina14 Vojtovu met´du Ti musí odporučiť neurológ a nemožeš ju cvičiť len preto že Ty chceš. Dieťa nie je Ty, že ideš dnes do fitka a zajtra na aerobik, Vojtova metóda má presne danú postupnosť a je stáel ordinovaná lekárom, pretože nesprávne cvičenie môže aj ublížiť a nie len pomôcť. Ak Ti ju lekár napísal je ppovinný Ťa poslať na fyziatricko-rehabilitačné oddelenie kde Ti to musia ukázať a kým sa to nenaučíš tak budeš cvičiť pod ich dohľadom