ahoj mamicky. dcerka ma 21 mesiacov. objavila som jej na vnutrnej strane velkeho pysku vodnaty fliacik velky asi 1centimeter stcorcovy.nic okolo nema zapalene, ani ziadnu zapareninku aj ritku ma cistu. fliacik je bledsi ako okolita pokozka vystupeny asi 1mm.cikulku jej umyvam cistou vodickou, ked treba docistim olivovym olejom na vatovom tamponiku.mala sa asi mesiac stazuje , ze ju boli brusko.samozrejme sme boli u lekarky zobrala nam vyter, kedze bol negativny dalej neriesila..Asi 2 krat mi mala vo vani povedala , ze ju stipe cikulka.v poslednej dobe nechce si tam dat ani za svet pozriet, dnes sme ju nasilim drzali a poriadne som jej to pozrela. ale myslim ze keby to tam mala skor vsimnem si to.... ved ju umyvam kazdy vecer, vzdy po kakani ju tiez umyvam. ☹ . volala som na pohotovost. povedali mi , ze jej mam dat nato na noc imazol a ak sa do rana troska nezlepsi mame. prist. pojdem urcite, aj moc zoberiem a v utorok hned k lekarke aby sme nieco nezanedbali. len by som chcela vediet ci ste sa takym niecim nestretli u vasich deticiek....niesom ziadna hysterka, ale predsa ked sa nieco taketo objavi kazda mamina by bola nepokojna.... dakujem.