Prosim vás ,nemáte skúsenosti?..Mali sme rozne vyrážky,s takymi som sa ešte nestretla
Podľa mňa sú to kiahne.
@misienka123 ja mam alergiu na citrusy vyrážky vyzeraju uplne rovnako
@misienka123 po uštipnuti plošticou som take mala. Alergické reakcia, pľuzgiere boli aj väčšie, ale nechcem strašiť.. Vidím ze je ich viac, na členku? Radšej pozrite postel, matrac. Snáď sa to ale nepotvrdí!
Kiahne sme už mali..oproti tym co sme mali tieto mi pridu veľké .citrusy jedol dosť veľa ešte skor,moze sa vyhadzat az po týždni ?
@andula77 len na nohach.aj pod kolenom jedna
Siedma choroba?prečítajte o nej,teraz to ma veľa deti
@misienka123 pardon, to je dieťa, som myslela že dospelý... tak asi skôr ta alergická reakcia na niečo...
@macica1706 7choroba vyzera inak , vyrazky su v ustach na dlaniach a chodidlach
@nikka055 my sme mali vyrážky aj po nohách a bola to 7ma choroba,dostali sme ju kratko po kiahnach a vyzeralo to podobne ako toto🤷♀️.to ma len tak napadlo.nehovorim ze to musí byť ono,nie som odbornik😊
1 praskla,vytiekla tekutina,tak sme to zasušili tek.pudrom a urobila sa už chrasta..jedli tie farebne chrumky,plne farbív,či to nemôže byť aj z toho!?ja som to nikdy nekupovala,pri babke to jedli
@macica1706 moj syn mal iba malinke vyrazky take bodky cervene 🙂 neboli vodnate 🤷♀️
@misienka123 moze to byt z hocicoho ja som sa raz vyhadzala z kecupu 😃 boh vie ake farbivá do vsetkeho davaju
Podla mňa z jedla alergia.
Dcéra z kečupu mala často alergiu keď mladšia bola
Takto zacinaju kiahne