Vodnatá stolica u dvojtýždňového bábätka

zuzna08
30. aug 2016

Ahojte mamicky. Prosim o radu..malicka ma 2 tyzdne a ma riedku stolicu..vecer ju do hodiny prebalim aj 5x, co kaka a place, kopka nozickami, obcas aj prsnik odmieta, ale potom sa na nom upokoji a zaspinka..je iba kojena.
Dakujem za kazdu radu

3009
30. aug 2016

Ahoj. Také maličké bábo má bežné riedku stolicu, ak je kojené. Pomasíruj jej troška bruško, ale ak to nie je plač hodinový a že sa zvíja, tak to časom prejde. Dávaj si pozor čo ješ, aby ju z tvojho mliečka prípadne nenadúvalo, lebo aj z toho môžu byť problémy. Ak by to bolo nejaké veľmi hrozné, že by neustále plakala, tak volaj detskej lekárke, ale si myslím, že to čo popisuješ je bežné.

pepka123
30. aug 2016

Vodnata,myslis priesvitna ci len riedka? Deticky na MM maju len riedku stolicu.

lilu74
30. aug 2016

ak je kojena davaj si pozor na to, co jes ty, vsetko sa to potom premieta do mlieka, ktore malinka papa, my sme mavali tiez riedku stolicu a potom dlho dlho nic, pediatricka mi povedala, ze mam lahko stravitelne mlieko a maly preto nekaka aj par dni. 😉

zuzna08
autor
30. aug 2016

@pepka123 je skor zlkasta, obcas ked jej zdvihnem nozicky pri prebalovani, tak kaka takym prudom

chrumka84
30. aug 2016

Je to normalna stolica. Ked nevidis, ako kaka, tak v plienke vidis uz len ten tuhy zvysok, tekutina je vsiaknuta v plienke.

pepka123
30. aug 2016

@zuzna08 ja myslím že je to v poriadku