Baby v pondelok večer mal synček veľmi riedku stolicu. Myslela som, že preto lebo boli so školkou na výlete a veľmi nejedol len pil. V utorok večer zase ale potom nič. A dnes večer znova. Dnes to bolo ako keby išla čisto len voda a pena ani sa nedá povedať, že to bola stolica. Ale neopakuje sa to viackrát denne. Vždy len večer. Dosť slabo papá hlavne veľa pije a sú aj dosť veľké horúčavy. Myslíte, že je to z tepla? Ráno idem k doktorke ale aspoň nejaké názory som chcela dovtedy mať.Ďakujem
@lilimoni no neviem, doma máme filtračnú kanvicu ale v škôlke neviem
to ma nejaku crevnu vyrozu asi. Uvidis co povie lekarka. my mame teraz tiez problemy vcera raz a dnes tiez ale neopakuje sa to viac krat a zo skolky by to isto hlasili , len v takomto teple ma zapareniny z toho na zadocku. Vy nemate s tym problemy? my pouzivame Bepanthen a pomaha nam.
@milota164 pýtala som sa či v škôlke kakal tak povedal, že áno a že mal tvrdé. A pani učiteľky mi nič nepovedali a zvyknú stále upozorniť ak je nejaký problém. Zapareniny našťastie nemáme keďže sa to stále zopakovalo len večer a to už bol po kúpaní a za tým mu osprškujem riťku. A pred chvíľkou sa to znovu zopakovalo tak som mu dala banán. Na večeru mal borovnice, tak dúfam, že aspoň do rána pomôže. A pritom ho nebolí ani bruško, nič mu nie je len taká divná stolica.
@stevkagallova co pije?
@stevkagallova
skus hylak kvapky
@katarinamarkova bud čistú vodu alebo vodu s domácim bazovým sirupom. A teraz som sa dočítala, že spôsobuje hnačky takže asi viem dôvod.
@stevkagallova 🙂 tak uz vies 🙂 bazovy domaci sirup je skutocne super vec.....ale nie vela a casto.....rovnako ako aj dzusy a ine ovocne stavy.......
@katarinamarkova no ved. ale aj tak ráno idem k doktorke nech sa na neho pozrie. Strašne som sa zľakla či nie náhodou rotavírus(keďže sme nestihli dobu na zaočkovanie)
@stevkagallova ved jasne, pre mamickovsky klud zbehni, radsej....aj ja by som sla....ale myslim, ze ma len crievka rozhadzane, ze sa to za par dni da do poriadku.
keby to bol virus - tak pravdepodobne bude kakat a grckat od rana do vecera, plus predpokladam ze aj teplota by stupla.
@katarinamarkova no našťastie toto nemáme. No ráno pôjdem a potom dám info, že ako sme dopadli. A ďakujem 🙂
No ak mal riedku stolicu je lepsie ist preventivne k lekarke nech ti presne povie co a ako. Ja keď sme mali hnačky dávala som malej kvapky Biolac baby tie nam pomohli aj pri hnackach aj pri bolestiach bruska.
@tamaram283 boli sme a mali sme nasadenu dietu 1 den a ze ked by sa to opakovalo alebo teploty tak na pohotovost. Nastastie to preslo hned v ten den. Kvapky som doma nemala iba smectu a tu mi nechcel pit, ze je hnusna.
Mne sa to nezda 😖 iba ak by chlorovu vodu pil 😖