Ahojte. Dnes nás skoro nechali na chirurgii a chceli operovať moje male 3 mesačne bábätko. Nakoniec ultrazvuk ukázal že to je vodna cysta, odľahlo mi.. Máte niečo podobne, alebo máte uz aj takúto skúsenosť s niečím takým? Je to mäkká gulicka (vodnáta), ma to vedľa pipika na pravej strane nizsie. Vyzerá to tak ako keby mal 3 vajíčka.niekedy to nie je viditelne. Dieťa to neboli, nezvracia.. Čiže by to malo byť v poriadku. Mali ste niečo podobné? Zmizne to časom? Veď take make bank ešte nie je možné operovať, musí mať minimálne, ...2 rocky. Ďakujem
@zuzika82. Tak dúfam, že sa to vstrebe, ja som dnes zostarla i 10 rokov, bolo mi sme uz ken z toho ako chodili k nemu doktori, každý to chcel vidieť, každý ho pozeral a az po všelijakych diagnozach chvalabohu ultrazvuk ukázal, že to nie je take vážne, máme to sledovať a pustili nás preč, veď teraz vy som ho ani nedala, uspat ho nemôžu lebo je maličký a tak určite by som ho nedala trápiť . Ešte k tonu mal aj očkovanie včera ta sme mali šialený dom. Chudatko moje, krásne to zvládol usmieval sa na každého som na neho hrdá..🙂
mojmu tiez v 3M zistili hydrokelu, a pred mesiacom tam uz nebola, tak mame o diagnozu menej 😉 . Prvy rok to operuju len vo vaznych pripadoch, inak sa caka do 2-3R, ale vacsinou sa vraj vstrebe..tak drzim palce, aby to bol aj vas pripad..
Ďakujeme no verim v to.. Nech sa vstrebe nech ma pokoj anjelik maličký...
ahoj my sme mali od narodenia to iste hydrokela sa to vola,a nechcu to operovat lebo je tam sanca ze sa to vstrebe a po 2.nechcu zbytocne uspavat take mimi... my sme k hydrokele mali aj herniu/pruh/crievko synovi vystupovalo cez brusnu stenu a vzdy ked plakal tak mu to vychadzalo.. chirurgicka na Kramaroch cakala az do 20mesiacov,ked ho operovali.. poviem vam za tu hodinu a pol co my ho priniesli z operacky som zostarla o 10 rokov ale maly po 4 hodinach spania po narkoze sa zobudil napil sa a zjedol polku Milka cokolady a akoby sa nic nestalo isiel sa hrat 🙂 chvala bohu znasal to velmi dobre ale ja velmi zle... ziadne nasledky ,odvtedy je vsetko ok len pri kupani musime kontrolovat vajka ci ich ma v miesku ...