Voda z mora na detský ekzém

pupulka18
22. mar 2014

Ahojte babaenky chcem sa spytat ma niekti skusenost s dets.ekzemom?tak moja malinka ma ekzem vyskusali sme vsetk a vcera bol muz nabrat vodu z mora chcem len vediet ci niekomu prave toto pomohlo?

luba28
22. mar 2014

@pupulka18 neviem ci nevysusi este viac,...

ivka.minnie
22. mar 2014

@pupulka18 ahoj. Aj moj maly ma ekzem na lickach. Skusali sme masticky od koznej lekarky....hladala som na internete .... na radu detskej lekarky sme vyskusali aj kozmetiku Biodermu....A najviac pomohol krem z A-dermy na tvar a tiez som zacala pouzivat aj na telo krem exomega. Fakt som zlepsenie videla uz za 2 dni. Natieram mu tvaricku aj 7xdenne a ma ju jemnu. Trochu samozrejme vidiet drobne cervene fliacky, ale oproti tomu ake to mal je to super 🙂 tiez som prestala pouzivat avivaz a maly berie kvapky na alergiu Zodak...vyskusaj tu morsku vodu, sama som zvedava, ci to pomoze, ale keby to susilo este viac naozaj odporucam vyskusat krem z A- dermy.

cvikla969
22. mar 2014

po dovolenke to malemu vzdy na dlhsie ustupilo,ale ci to bolo vodou alebo aj prostredim netusim..

mummy01
22. mar 2014

@pupulka18 ano,voda z mora je fajn a vecsine ludom s ekzemom pomoze.Ale efekt neuvidis na prvy krat,treba ist k moru s kamienkovou plazou-nie pieskova!!!-aspon na 10dni a pravidelne natierat spominanou Biodermou.Na masticky od koznej zabudni,su nanic a tiez treba upravit jedalnicek.

erzebeta
25. mar 2014

Ahojte, baby ja tiež použivam u chlapca kozmetiku A-Derma, ale zo začiatku nam nerobila dobre bola som zúfala, lebo sme všetko možne skušali. Obratila som sa na alergologa, lebo syn bol veľmi vysypaný a nič nam nepomahalo na premasťovanie, lebo ho všetko štipalo. Na alergologii nám zistili alergiu na roztoče a na gastroentrologii v stolici plesne, slaba imunita, takže sa liečime vnutorne robime opatrenia proti roztočiam a plesniam použivame kokosovy olej vnutorne a oreganovy olej sladkosti preč pečivo v malom množstve synček je konečne čisty a krem A-derma teraz nam konečne služi na premastenie. Chcem dodať, že nam nosili aj vodo od mora vôbec nič nezaberalo. Takže my smeuseli hľadať najprv problem vo vnutri. Som rada, že sme ho našli keď si predstavim každy tyždeň na kožnom a stale striedanie mastičiek ja som bola na dne, lebo nič nezaberalo. Takže skus hľafať problem ej vnutri. Aj s tým môže suvisieť atopicky ekzém. Držim palce.

le4
25. mar 2014

@erzebeta ahoj, chcela by som sa ta spytat, ci vam kokosovy olej pomaha s ekzemom, maleho som dvakrat nim namastila (bio lisovany) a odvtedy je to lepsie, neviem, ci to je nahoda, ale uz som ho potom nepouzila, pocula som, zevraj vysusuje(?), tak som nechcela riskovat zhorsenie

mamazem
26. mar 2014

Pozrite si tento článok o alternatívnej liečba atopického ekzému. Pointa je v tom, že ho treba liečiť zvnútra, nie zvonku... https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...

erzebeta
26. mar 2014

Ja ho davam chlapcovi z vnutra malu lyžičku na lačno je to dobre ne črevnu pleseň a mame aj čistu kožu a na premasťovanie použivam A-Derma ale sme najprv museli zistiť prečo sme sa tak v ekzeme zhoršili teraz po uprave stravy a diete sme konečne čisty.

erzebeta
26. mar 2014

Chcem ešte dodať, že chlapec trpí atopickym ekzemom od 8 mesiacov a teraz ma 7 rokov a skušali sme všetko a nič nezaberalo mastičky, študia až som navštivila gastroentrologa a lekarka mi povedala, že treba hľadať pričinu vo vmutri tela a tam zistili plesne zapal žaludka a odvtedy si davame pozor na stravu varime na kokosovom oleji začalo som ho zdravo stravovať večer na lyžičku mu davam oreganovy olej teraz sme chvala bohu čisty. Ale chodi do školy a niekedy podľa kože zistim,že niečo zjedol tak musim mu stale dokola vysvetľovať, že si musi davať pozot, lebo zase budeme mať problemy. Je to ťažke, ale dasa.