Voda v nose

22. júl 2024

V sobotu sa 2 ročná dcéra pri kúpaní v bazéniku počas špliechania nadýchla trošku vodičky (chvíľku ju strážil príbuzný, takto opisuje situáciu, ja som pri tom nebola ). Neponorila sa do vody. Pokašľala chvíľočku a hrala sa ďalej. Ja som prišla cca o 10 minút neskôr a vyzerala úplne v poriadku. Počas rozprávania som ale počula, že má akoby upchatý nos a počuť jej v nose také chrchlanie, akoby taká zadná nádcha. Mám pocit, akoby jej tam niekde zostala voda. Nevyfúka nič. Neodsala som tiež nič. Stalo sa to okolo štvrtej. Po dvoch hodinách som už riešila, že s ňou pôjdem na pohotovosť, ale potom sa mi zdalo, že to už nepočujem, akoby to prešlo. Sledovala som ju celú noc, všetko v poriadku. Včera som to ale niekedy opäť počula a dnes taktiež. Rozpráva akoby s upchatým nosom, sem tam počuť zozadu také to zachrchlanie. Nemá absolútne žiadny sekrét z nisa. Pokiaľ viem, malé deti nemajú vyvinuté dutiny. Mám pocit, akoby jej nejakým pidtlakom zostala nejaká voda zadržaná, ale ani neviem kde. V nosohltane ? Je to vôbec možné ?

simona20201309
22. júl 2024

Normálne ma zadnú nádchu. Prechladila sa. Cez víkend neboli až také horúčavy. To je cele. Daj jej sinupret.

anavixy
22. júl 2024

Podla mna nie je, voda by sa jej tam dva dni urcite nedrzala. Nevidim dovod nieco riesit. Bud je/bude chora a bude mat nadchu, alebo nic, ale suvis s vdychnutim trosky vody to podla mna nema.

dzulli1980
22. júl 2024

Proste pri tom kúpaní prechladla ... to je celé.