Caute ludkovia mam taky problem moja 4 rocna dcera ma vodu v kokene z nicoho nic sa urobila,nemali sme uraz,krvne vysledky na zapal,reumu ma dobre..hrozi nam sadra..ani ortoped nechape ze z coho to ma.ma s tym niekto skusenosti? Dakujem
@danka808 dakujem ti..veru aj ja sama som v soku co to koze byt a z coho hlavne..ani kliesta nemala zeby to mohlo sposobit
@jedinecna888 a nemohla spadnut niekde, ze si to nevidela? Ono netreba silny pad, mozno to sbosobilo len podvrtnutie :( Drzim vam palce :( Mne tahali vodu a nie je to prijemne :(
@danka808 neviem fakt o nicom je to zvlastne.uz len sadra snad pomoze..lebo ta ju caka.treba jej to znehybnit lebo ona chodi po kolenach ako nic,aj zohne koleno uplne.neustrazim to je ziva.kus pozerame tv aby ako tak bola v klude a chladime koleno.no nezabera nic asi len ta sadra snad zaberie.ze sa voda snad vstrebe
Dobrý deň chcem sa opýtať ako ste dopadli ako malička a jej nôžka? Mam taky istý problém s 3 ročným synom a som zúfalá ....ďakujem a pekný deň
@fanny92 mozem sa spytat, ako ste na to prisli? Moja 3 rocna dcerka si pred 2 tyzdnami poranila koleno, ked padla. Ale mala iba llasicku malu odreninu. No co mi je divne, ze mi dnes 2 x povedala, ze tam ma vodu. Ja som to nikdy nemala, ani nepoznam nikoho. Je to citit, ked je voda v kolene? Moze tam mat vodu? Nema ani opuch, ani sa nestazuje ze boli. Chodi normalne.
@jedinecna888 ano, 6 ročný syn v lete, odrazu opuchnuté koleno, žiaden úraz, prechladnutie, vyvrtnutie... ortopéd mu 2x ťahal vodu obrovskou ihlou, hroza to bola. Potom to stopla iná lekárka, poslala nas na reumatologiu, nasadila liečbu a upravilo sa to do 2 rokov.
Tak toto, som pocula prvykrat, chuda male. Zelam rychle uzdravenie a dufam, ze to bude jednorazova zaletitost :(