Môže byť trosku zachripnute 2 mes dieta z používania difuzera v miestnosti kde spi..bol tam dosť vlhký vzduch..púšťam ho lebo mal trosku soplik...ale potom zachripol..ale len trocha..ci mu to nemohlo spôsobiť
@viestta myslíš
....bol tu riadne vlhký vzduch až taká para..bola to vincentka a potom morská soľ
Urcite nie, vsak ma sople, to znamena, ze ma nejaku infekciu, tak mu to zliezlo na hlasivky
@viestta môže byť.. ale je to tak úplne slabo..prejde to samé.. ci mam ísť k dr..inak nema teplotu a pod..
Je to pravdepodobne uplne bezna viroza, to zvykne prejst
@viestta ďakujem..za koľko dní to asi prejde
To je individualne. Tebe kolko trvaju sople? Tak priblizne rovnako. Ked pridu teploty, tak nad 38 treba dat nurofen
@viestta našťastie teplotu nemá.. a už ani sopeľ moc nie..len to malé zachripnutie
Ahoj, práveže vlhký vzduch je to najlepšie na soplíky a kašeľ…ja tiež vždy pustím difuzer na noc, cez deň inhaluje a je to super vec 🙂 najlepšie čo môže byt a dosť rýchlo to pomôže 🙂
@viestta ešte ci to nemôže byť alergia..mame 3 psov
Keď to prišlo takto náhle, nemyslím si, ze by to bola alergia. A to by nezachripol. Difúzor je Ok. Vyzera to na bežný infekt a za pár dni by to malo prejsť. Hlavne tu teplotu merajte a dbajte na to, aby nebol v chladnom prostredí.
@medicka_lucia môžem ešte?
Zachriplo z toho, ze ma infekciu. Z vlhkeho vzduchu nie