Vlhký vzduch z difúzera a zachrípnuté dieťa

30. sep 2023

Môže byť trosku zachripnute 2 mes dieta z používania difuzera v miestnosti kde spi..bol tam dosť vlhký vzduch..púšťam ho lebo mal trosku soplik...ale potom zachripol..ale len trocha..ci mu to nemohlo spôsobiť

viestta
30. sep 2023

Zachriplo z toho, ze ma infekciu. Z vlhkeho vzduchu nie

autor
30. sep 2023

@viestta myslíš
....bol tu riadne vlhký vzduch až taká para..bola to vincentka a potom morská soľ

viestta
30. sep 2023

Urcite nie, vsak ma sople, to znamena, ze ma nejaku infekciu, tak mu to zliezlo na hlasivky

autor
30. sep 2023

@viestta môže byť.. ale je to tak úplne slabo..prejde to samé.. ci mam ísť k dr..inak nema teplotu a pod..

viestta
30. sep 2023

Je to pravdepodobne uplne bezna viroza, to zvykne prejst

autor
30. sep 2023

@viestta ďakujem..za koľko dní to asi prejde

viestta
30. sep 2023

To je individualne. Tebe kolko trvaju sople? Tak priblizne rovnako. Ked pridu teploty, tak nad 38 treba dat nurofen

autor
30. sep 2023

@viestta našťastie teplotu nemá.. a už ani sopeľ moc nie..len to malé zachripnutie

miiceencoovaa
30. sep 2023

Ahoj, práveže vlhký vzduch je to najlepšie na soplíky a kašeľ…ja tiež vždy pustím difuzer na noc, cez deň inhaluje a je to super vec 🙂 najlepšie čo môže byt a dosť rýchlo to pomôže 🙂

autor
30. sep 2023

@viestta ešte ci to nemôže byť alergia..mame 3 psov

medicka_lucia
30. sep 2023

Keď to prišlo takto náhle, nemyslím si, ze by to bola alergia. A to by nezachripol. Difúzor je Ok. Vyzera to na bežný infekt a za pár dni by to malo prejsť. Hlavne tu teplotu merajte a dbajte na to, aby nebol v chladnom prostredí.

autor
1. okt 2023

@medicka_lucia môžem ešte?