Dobrý deň moja 3 ročná dcérka má 4ty týždeň ráno soplik a celý deň vlhký kašeľ. Alergie nemá boli sme nedávno, brala uz všetky možné lieky na skvapalnenie hlienu a pod, minulý týždeň dokonca brala antibiotiká lebo uz lekárka nevedela čo jej dať. Po antibiotikách bolo 2 dní trochu lepšie a potom znova. Nemáte niekto skúsenosti? Co jej mam dat uz som zúfalá
Nam pomohol na kasel sirup stop kasel .. tiez kaslala asi 3 tyzdne .. lekarka dala kalciovy, stoptusin, solmucol a nic nepomohlo .. a tym ze aj ja som kaslala a dojcim tak som si kupila stop kasel a ked tamte nepomahali dala som tento a 3 dni presli a bolo po kasli
Tak moja mala vlhky kasel tiez .. inak vsetko mala ciste ked ju lekarka pocuvala a pomohol .. bola chora 5 tyzdnov
@jankafark ďakujem skusim jej asi zajtra zavolať ze co teda ,lebo už som na nervy z toho, dnes sme sa boli prejsť boli tam nejaké deti zakaslala každý sa od nej pratal. Chúďatko, nebavi ma vysvetľovať ze to ma uz mesiac ,že nikoho nenakazi
Ahoj,my to máme po covide u syna.berieme hedelix, plus 100mg 3xdenne solmucol prášok na rozpustenie.mame to už od minulej nedele ,stále to isté bez zmeny,ide sa zadusit ,keď sa rozkašle.vypluva zelené hlieny.sopel nemá.to mal na začiatku.vobec zlepšenie nebadam.nam už pozatvarali RUVZ školy, škôlky niektoré.tak čučime doma.asi do pol januára už aj s prázdninami .porazí nás 😂