Prosim poradte co moze najlepsie zaberat na vlhky kasel u 5.mesacneho ....zatial davam len stodal .je vikend tak lekaren nemame .ale pondelok ideme k lekarovy ale chcela by som vedet vas nazor co u vas pomohlo ....zatial ja nevidim ze by sa zlepsilo a uzivame 3 .den ....plus davam a cibu.caj ....aj vetrame ..mokre handry pri postely . Vsetko mozne skusame ale nejak nepomaha ....nejake rady alebo recepty ...okrem cin...sirup to mi nechce vipit ....dakujem za kazdu radu ...
Aj som locula ze micosomvan je na vikaslavanie ..ja potrebujem sa zbavit kasla ....neviem ci je pravda zatial som nedavala any raz mucosolvan ...nemam stym skusenosty.
@meli1991 ak ma vlhky kasel, to znamena hlienovity, tak ten sa musi vykaslat, hlieny rozpusti Mucosolvan, alebo Ambrobene (to iste), pripadne ine mukolytika(lieky na riedenie hlienu a vykasliavanie). Kasel sa nema tlmit, lebo hlieny zostanu v plucach a to je zleee. Spytaj sa v lekarni, co je najlepsie pre 5 mes.babo.
No ambrobene sme maly ale nikdy v zivote ztoho porad sa dusil tak kaslal ...mne vtedy daly stodal ...a esteskusim stoptusim sirup vraj tiez dobry a tlmy kasel a rozpusta hlieny ...
Stodal...nam vzdy pomoze..len to trosku potrva..este som nezazila zeby sa moje deti do troch dni vyliecili..vsetko potrebuje svoj cas
@meli1991 presne tak, kasel je obranna reakcia, nema sa potlacovat. Je dobre, ze hlieny vykasliava
Homeopatika je potrebne davat priamo na mieru. Aky ma presne dietatko kasel, co mu ho zlepsuje/zhorsuje, odkedy ho ma, atd. Ak homeopatikum nie je vybrane na mieru, tak nepomoze. Vyrobca sirupu Stodal do neho dal homeopatika, ktore sa najviac pouzivaju na kasel, ak vsak pacient nie je v stave homeopatika, ktore nie je v Stodale, tak mu nepomoze. Preto niekomu pomaha a niekomu nie. Ak 3 dni nezabera, tak urcite pacient potrebuje ine homeopatikum. Je potrebne sa teda poradit s homeopatom. Vela homeopatov robi aj telefonicke konzultacie, zistia vsetky potrebne informacie a doporucia vam jednozlozkove homeopatikum presne na mieru, ktore si kupite nasledne v lekarni. Kludne mi napiste do spravy, ak by ste chcela viac info. Drzim palce!
Zienky, my sme pouzivali vzdy Stodal a pomohol, ale naposledy mi ho v lekarni neodporucali, ze sa ukazalo, ze moze mat suvis s epileptickymi zachvatmi...tak ked uz homeopatikum, tak naozaj od homeopata ;)
Jezisi .to som este nepocula .my pouzivame ale ako pocujem tak sup do lekarne nieco ine ...zienky dakujem za rady .uz je nam o moc lepsie . ..cibula zaberal ...chcely sme ist k lekarovy ale mislim uz neni treba . Maly nekasle a uz sopliky ma ovela menej ....
Nebojim nakolko podla mna liwky su horsie jak domacy sirup ale len s mierou ... nam pomohol ....
Aj lekarka potvrdila ze to sa moze dat
Stodal je homeopatikum, za mna uplna zbytocnost, nezabral vobec. Kup mucosolvan