Ahojte, hadam mi niekto z Vas bude vediet poradit...mam 14 mesacneho synceka a uz mesiac sa trapime s vlcim zrnom...uz som zufala...a je mi maleho velmi luto...najprv na hornom viecku mal velku zdureninu..mal to cele cervene,navrete a bolelo ho to..tak sme isli na kramare k ocnemu...predpisali mi framykoin a b komplex...davali sme poctivo 10 dni...nic sa nezmenilo...pred 2 tyzdnami bol vidiet konecne aj hnis tak sne mu davali teple obklady a hnis zacal pomaly vytekat...spravila sa mu na viecku chrasta...chrasta konecne minuly tyzden odpadla,ale dnes mu zase cele oko scervenelo a mam.pocit,ze ho na dotyk boli...a cez den mu zase vytekal hnis...uz fakt neviem ako sa toho zbavit...mate nejake skusenosti prosim?
@pininka dakujem...no praveze to ma uz mesiac..vyzeralo to uz lepsie a teraz ako keby sa mu to vracalo...pred tym mesiacom sme boli aj chory..mal teploty a vyrazky po tele,ale dr. povedala,ze je to.len nejaky virus..spravili mu aj crp a vsetko bolo ok...tak myslim,ze mal.znizenu imunitu a mozno pre to sa mu to spravilo...v pondelok sme boli na ockovani...mozno mu to zas znizilo tu imunitu a ze by sa to koli tomu vratilo?ale dakujem za rady...a dr. ked ho v pondelok videla tak mu ocko pozerala a len sa cudovala,ze na.ocnom. namto nijak neosetrili...kazali.davat len framykoin a nic viac.
Pracujem s očami,potrebujete Tobrex alebo Tobradex,toto predpíše len očný dr.,možno ani toto nepomôže a skončíte v nemocnici na malom chir. zákroku,ktorý sa ale u malých detí robí v celkovej anestézii,takže nestrácať čas repíkom,len sám repík vám nepomôže.
Davaju mu repik, aj ked to nema este dlho. Stale namocit do vlazneho repika tampon a prikladat. A dala by som mu asi aj testy zrobit u detskej, lebo ked sa to opakuje,.moze tam nieco byt.