Ahojte doma mam 5tiznoveho chlapceka us 3tizne ma vlasovu krv v stolici nieje jej vela ale je tam za dr som bola hned mu predpisala kvapki Kanavit ktorre mu mam davat raz ta tizden ( jednu kvapku ) pred tiznom som bola za dr urobila mu niake tie testi z ritki no testi visli ze vsetko je v poriadku kvoli davke kvapiek nesmiem dokrmit UM takze plne kojim ... ma stim niekto nieaku skusenost ak sno co pomohlo ? Tvrdu stolicuu nema vsetko vizera dobre dr aj povedala ze to zmizne samo no js sa stim stresujem mohli bi ste mi niako poraditt ????
ahoj, ak ho plne kojíš mala by si zo stravy vysadiť všetko mliečne. môže u dieťatka ísť o alergiu na kravské mlieko. vtedy sa zvykne na v stolici objaviť krv. u tam malých detí sa krvné testy nerobia. až okolo 1.5-2r na alergologii. takže odporúčam úplne vylúčiť mlieko z tvojej stravy. prešla som tým nieje to ľahké, ale dá sa to zvládnuť.
Môj syn to mal. Najprv vlásočnice, potom už riadna krv. A bola to alergia na biekovinu kravského mlieka
@evi098 nas mal Nutrilon od začiatku a práve vtedy začal mať tu krv. Potom mu ho MUDr zmenila na taký, ktorý sa berie pri alergii,neviem už ako sa volá,krv bola stále. Potom iná MUDr. dala ešte nejaké špeciálnejsie mlieko,ale stále bola krv. Tak nás nakoniec poslala na gastro a tam mu predpísala mlieko špeciálne určené be alergiu na bkm. A to mu konečne zabralo. Bral ho do cca 1 roku .
@berry266 no ja som s tiez aj docitala ze to takemu malemu dietati nezistia no tak zobrala mu krv ci niema alergicku reakciu na mliecne virobky a aj ci nema niečo s pečenou v pondelok bi mali bit tie visletki noo uvidime co dalej ked ne tak si ho budu chciet nechat na pozorovanie
@evi098 skusila si nejest ziadne mliecne produkty? ziadne mlieko, jorgurty ani syry