Vitamíny pre štvormesačné bábo

alenka1990
11. jan 2016

Dobry den ake vitaminy davate vasim 4mesacnym babtkam???My sme pouzivali este davnejsie Vigantol ale mala po nom krce.Pred nedavmo som kupila cebion multi ale ked jej dam rano4 kvapky tak cely den je akoby nervozna...neviem ci to moze byt z toho ked dnes som jej nedavala a kludne sa hra v postielke uz 3 hodiny sama.Vcera som jej rano dala cebion a nevydrzala ani na sekundu sama stale len vrieskala...moze to byt tym???Ake vitaminy mi odporucite najlepsie nejake multi...Okrem probiofixu a espumisanu nic ine nedavam .Dakujem za kazdu radu 🙂.Pekny den

ajana1
11. jan 2016

Jedine D. Ziadne ine este nepotrebuje

siska53
11. jan 2016

@alenka1990 jedine vitamin D.
A daval sa aj vitamin K,ale to si uz nepamatam dokedy.

alenka1990
autor
11. jan 2016

Zabudla som napisat ze je na UM

zabina27
11. jan 2016

@alenka1990 v UM ma toho dost, podla mna nepotrebuje navyse nic, ked zacne papat prikrmy, potom mozes dat pozor, aby mala vyvazenu stravu, aby tam mala vitaminy z ovocia, zeleniny a podobne, ale teraz si myslim, ze pokial je zdrava, tak netreba. ak ma nejaky zdravotny problem, tak to zase nech ti poradi pediatricka, co treba.
ja som kupila az od roka taky sirup multivitamin, obcas dam, ked maly nechce ovocie, ked horsie papa, alebo ked je sychravo, ale on uz ma zase rozmanitu stravu

xlucia
11. jan 2016

kup iny vitamin D, nie vigantol z toho deti bolieva brusko , cebio vyhod, je to strasny bordel a cecka v nom ako safranu

8291
11. jan 2016

4mesačnemu určite len to D a ak má koliky tak niečo natoplus probiotiká,každopádne D potrebuje a ak vigantol ba nerobil dobre tak nato máš pediatra aby Zvázil nahradu.A podľa mňa cebion je výborný ale nie pre 4 mesačné bábo.Ja dáva cebion multi malej 18 mesac.kedze je katastrofálny jedák,ovocia nepoje,štavy ovoc.tiež.klop klop nevieme co je choroba,sopel odkedy jej ho dávame,pred mesiacom bol muž chorý ledva existoval,nakazil aj mňa,som dva dni ležala ako mrcina a malá absolútne nič,veľmi často chodí medzi detičky,vždy sa najde medzi nimi nejaké nachcípane a zatiaľ nikdy od nikoho chorého nedostala ani sopel,a viem to porovnať ked ho nedostavala a teraz,takže zamna cebion multi je super.

seahorse27
11. jan 2016

Ziadne vitaminy okrem vitaminu D nepotrebuje, vsetko ma v UM. Ak jej robi Vigantol zle, prejdite na prirodnu nahradu - Baby D od Jamieson.

autumn11
11. jan 2016

tiež si myslím, že okrem vitaminu D nepotrebuje nic. Moj maly je na UM a tiez mu nic ine nedavam.
Iba ked je chory, tak mu davam rano a vecer Cebion. Ale moj ho znasa dobre.

katrin21
11. jan 2016

ziadne, iba vit. D

lorela
11. jan 2016

Prepanakrala! Na to si ako prisla, ze 4 mesacne babatko potrebuje multivitaminy???

sisaka
11. jan 2016

Neviem ako na Slovensku, ale vo svete su do umeleho mlieka pridavane vsetky potrebne vitaminy vratane vit. D, takze treba si precitat zlozenie UM a okamzite prestat z extra vitaminmi, aj nechces dieta predavkovat