Vitamíny pre študenta

saka90
22. okt 2015

Ahojte 🙂 Chcem sa poradiť. Chlapec, stredoškolák ( teraz je prvák na odbore kuchár) Škola mu ide, práveže ma najlepšie známky, aké kedy mal. Snaži sa, uči sa, až príliš niekedy 🙂 Prestupoval už z inej strednej školy minulý rok, kde mu to nešlo a potom mal prerušenie štúdia, takže už stratil dva roky. A teraz by strašne chcel, aby to dobre dopadlo, jemu sa darí, len je niekedy strašne zostresovaný, napätý...chcela by som poradiť nejaké ginko alebo niečo podobné ( berie z času na čas magnezium) Akože on mal od detstva problémy, chodil aj k psychológovi. Poruchy učenia, diagnostikovaná mu bola iba porucha písania a dyskalkulia. Do toho nám zomreli rodičia, keď bol ešte na základke, takže ťažké obdobie, možno aj to je dôvodom, že sa niekedy akoby nevie ani tešiť. Neurologička mu dávala lucetam aj to magnezium. No viem, že je tisíc iných, len keď ich je toľko :D Nejaké gingo alebo niečo podobné... nemáte s niečom skúsenosť? Akože ja viem, že je to možno blbá otázka, len by som chcela niečo pre neho na povzbudenie a tak 🙂 Ja som sama vyštudovala učiteľstvo, takže vyznám sa v týchto veciach, robila som s problémovymi deťmi. Len som "googlila" na nete a tam je tých prípravkov kvantum.
A neraďte aby navštívil psychológa alebo niečo podobné. K psychologičke chodil, po smrti rodičov aj k psychiatrovi. Po smrti rodičov, to bolo pred piatimi rokmi, bral pol roka spitomin. Potom už nič. Z času na čas magnezium alebo lucetam, čo odporučila neurologička. Ako on je v pohode ( len sa bojí, aby tu školu zvládal, pritom ju zvláda perfektné, len ma zlé skúsenosti) Samozrejme, ja ho povzbudzujem a všetko. To mi radiť nemusíte. 🙂 ďakujem 🙂

jankazav
22. okt 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ahoj 🙂 Myslím, že výživový doplnok z bylinky brahmi je presne to, čo hľadáš 🙂 http://ajurshop.sk/produkt/brahmi-kapsuly/

maryskas
22. okt 2015

Ahoj 🙂 Ginkgo je na zvysenie koncentracie a prekrvenia mozgu, ale musis ho uzivat dlhodobo aby mal ucinok. Cize efekt sa dostavi tak po mesiaci najskor. A aj tak tie vyzivove doplnky ho obsahuju v nizkej koncentracii. :/ Tebokan je lepsi, ale je na predpis. A na take uvolnenie od stresu sa nam celkom osvedcil Persen.

saka90
autor
22. okt 2015

@jankazav ďakujem, ta brahma vyzerá fakt super a už som o nej aj čítala predtým ;) máš s tým aj skúsenosť?
@maryskas ďakujem ;) takze v podstate by to ginko musel brať aj pol roka, aby to malo účinok..persen brala kamarátka pred skúškami..som aj zabudla na neho, keď tak čítam, tak je celkom fajn, aj pre mna na spanie možno :D

jankazav
23. okt 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

@saka90 Cez prípravu na skúšky som si išla len na brahmi 😀

saka90
autor
23. okt 2015

@jankazav tak to som si to mohla pýtať už vtedy pre seba :D

jasu90
24. okt 2015

Ahoj, ten persen je fajn..a možno ešte aj sedatif pc, no to je skôr na takú úzkosť a smútok, ale mohlo by to byť 🙂 Ale mylsím, že najlepšie budú naozaj tie brahmi kapsuly. Maj sa 🙂

maca283
24. okt 2015

Ahoj ja by som ti odporučila skusiť aj taketo niečo ako je GG Caps alebo kapsuly s korenom rozchodnice Pozri si to na stránke just.sk Ja mam s týmito výrobkami super skusenoť

erika04
24. okt 2015

@saka90
nech neberie nič. Neučte ho riešiť stres a napätie liekmi, to je tá najhoršia cesta :/ Aj keď sú to "len" vitamíny, vždy je lepšie poradiť si bez nich ako naviazať sa na nich

lucyk29
6. nov 2015

Moj syn , ktory ma 9 rokov uziva vyzivove doplnky ,ktore su ciste bez chemie ....na cinnost mozgu . Som spokojna s jeho vysledkami . 🙂 factor base kids to su zaroven aj na imunitu , ok gama a ok omega plus ....informacie najdete na www.okg-fit.cz alebo Vam ich poskytnem ja 🙂

mata38
6. nov 2015
Používateľ mata38 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

@lucyk29 Prepáč, ale ak dobre rozumiem, tak pcháš do 9-ročného syna výživové doplnky aby si "bola spokojná s jeho výsledkami?" ?!?!?! 🤐 🤐 🤐

lucyk29
6. nov 2015

Nie preto davam mu vitaminy,ktore telo potrebuje aby spravne fungovalo ,potraviny v dnesnej dobe neobsahuju to co by mali napr. ovocie ci zelenina ,ktore su chemicky pestovane . Radsej mu dam bylinky ci na imunitu ,alebo zrak atd ....ako lieky napr take antibiotyka, ktore bral casto ako mali a po uzivani byliniek sa jeho imunita upravila

zieenkaa
2. dec 2015

vyzivove doplnky mu urcite neuskodia, horsie je keby mu dava nejake antidepresiva
kludne mu kup valerianu lekarsku, magnezium a podobne
na myslenie je dobry vytazok zo zeleneho caju pripadne lecitin