Vitamíny pre škôlkarov

zuzka2807
7. sep 2022

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Máme už doma skôlkárku a keďže ide jesenné a zimné obdobie, čo dávate vasim deťom na podporu imunity? Vopred ďakujem za každú jednu odpoveď.

natalala
7. sep 2022

@zuzka2807 ja davam imunoglukan sirup, decko a za chvilku nasadime aj cecko. No a potom strava, neprekurene doma a zbytocne neobliekat vela.

hennyinnsbruck
7. sep 2022

Nic …skoda penazi
vela byt vonku ,za kazdeho pocasia , neobliekat moc ,chodime medzi ludi,deti,plavat ci leto ci zima ….

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
7. sep 2022

@zuzka2807 najlepšie je dávať aspoň 2 týždne pred nástupom do kolektívu. Ja dávam kozie kolostum, C a od budúceho mesiaca aj D keď bude menej slniečka. Inak chodíme na plávanie, do sauny, veľa von takmer v každom počasí, deti sa snažím skôr otužovat, nie prehrievať a obliekať ako eskimakov 🙂 samozrejme ovocie a zelenina ale to je pri mojich deťoch trošku boj, bohužiaľ 🤷

zorkahorka
8. sep 2022

@elizabet173 my robime takmer to iste (bez chladnejsej vody a nezjedia vela surovej zeleniny) a nepomaha ani to. Niekedy nefunguje proti skolkarskym bacilom nic

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aveeva72
8. sep 2022

@zuzka2807 Ja davam C vit, D vit, rybi olej a bud kolostrum alebo imunoglukan. Kolostrum je lepsie, ale drahe.

zorkahorka
8. sep 2022

@elizabet173 ano, moze to byt aj genetika. Neter ovocie a zelenina nic,ziadne vitamíny v tabletkach a v skolke hadam chora nebola ani raz. Synovec tuez ovocie a zelenina nula bodov. Ale chodi dost nalahko a veru tak casto chory nebyva.samozrejme, moze to byt aj tym,ze si odskakal choroby popri sestre skolkarke,ked bol maly... my ovocie ano, ale nie kazdy den. Zelenina len v uvarenom jedle, surovu nejedia. Nepreobliekavam, skor tak primerane alebo - oproti inym detom veru byvaju obleceni lahsie. Tak sa snazime otuzovat. Ale niekedy tu hranicu otuzovania prekrocim a veru prechladnu doma, nie v skolke. Najhorsie su prechodne obdobia. V lete a tuto zimu chori neboli, a to sa skolkar parkrat vratil zo sankovacky premrznuty a mokry od prstov na nohach az po zadok... v tom case som ho ale dopovala kalobou, takze tazko povedat, co zabera a co nie. Ani ja sama to neviem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreab23
12. sep 2022

@zuzka2807 ja by som vám odporučila produkty z LR vita activ ma fakt dobre recenzie naša už berie od augusta a drží sa

daku1985
2. okt 2023

@zuzka2807 ahoj, my berieme aktualne vitaminy od Forever(kids, imublend, C) a pijeme k tomu aj aloe vera gel taktiez od nich.