Vitamíny pre dieťa

maca02
4. okt 2016

Syn začal chodiť do hokejovej školy a je to dosť náročné najmä po fyzickej stránke - skoré ranné vstávanie, tréning na ľade, presun do školy, sústredenie sa na vyučovaní, niekedy tréning aj poobede, domáce úlohy, ísť von za kamarátmi.... Bojím sa, aby sa mu toľko povinností neprejavilo nejak na zdraví, preto rozmýšľam nasadiť mu nejaké vítamíny.... poradíte niečo z vlastných skúseností ? Ďakujem.

nada847
4. okt 2016

@maca02 fuha tak ma toho dost, ale je dobre ked maju deti plan na cely den, aspon nestihaju vymyslat blbosti..tie vitaminy je urcite dobra volba..skus sa popozerat po nejakych tabletkach ktore obsahuju vsetky vitaminy v jednej aby zase nemusel jest milion pat tabletiek

tajomna21
4. okt 2016

@maca02 ja odporucam nasadit colostrum, 100%, vhodne su taktiez probiotika ... odporucam z firmy LR, ak bude zaujem, dam blizsie info

natassa2
6. okt 2016

@maca02 vhodne by bolo keby si mu nasadila nieco na imunitu, aby ju mal stale vo forme a aby vydrzal zdravy 🙂 hlavne nie je dobre ked sa prilis vela veci - vitaminov a liekov kombinuje pretoze to moze narobit viac zla ako osohu 🙂

zavana
7. okt 2016

@natassa2 lenže nie je vhodné konzultovať takéto vitamíny alebo lieky s lekárom predtým ako ich deťom nasadíme? nie je risk ísť do niečoho takéhoto bez lekárskeho dozoru? ty máš s niečím takým skúsenosti?

michaela460
7. okt 2016

Co tak nueco prirodne napriklad makovy olej ma velmi vela vitaminov ;)

natassa2
10. okt 2016

@zavana zalezi co to je zac ake lieky. Mnohokrat staci sa len poradit v lekarni, co by bolo vhodne na imunitu, kolkorocnemu dietatu a podobne. Taketo veci nie je nejako potrebne konzultovat s lekarom. 🙂

dada200
10. okt 2016

@maca02 vitamín C a D nič iné synovi nebude treba. Na imunitu,správny rast kostí a svalov ,na cievy.....atď.

zavana
17. okt 2016

@natassa2 ale zase človek nestratí nič tým keď sa lekára opýta, či? pýtala som sa ťa či máš s niečím takým skúsenosti, ale si mi nenapísala - neviem či si to prehliadla alebo čo 🙂 dosť by si mi pomohla. 🙂

natassa2
19. okt 2016

@zavana to som nevidela prepaaac mi 🙂 ja co sa tyka deti, tak na tych vitaminy a lieky nemam vyskusane ziadne. Ale na sebe mam toho vyskusaneho uz moc. Ale co sa tyka deti tak kamoska toto riesila presne minuly rok, ked prislo taketo ochladenie a dazde, ze pocasie sa zblaznilo a mala jej este len zacala chodit do skoly, tak sa obavala aby nevylahla hned tak jej nasadila enzymove lieky a berie ich teraz stale preventivne ked je takto 🙂