Syn začal chodiť do hokejovej školy a je to dosť náročné najmä po fyzickej stránke - skoré ranné vstávanie, tréning na ľade, presun do školy, sústredenie sa na vyučovaní, niekedy tréning aj poobede, domáce úlohy, ísť von za kamarátmi.... Bojím sa, aby sa mu toľko povinností neprejavilo nejak na zdraví, preto rozmýšľam nasadiť mu nejaké vítamíny.... poradíte niečo z vlastných skúseností ? Ďakujem.
Co tak nueco prirodne napriklad makovy olej ma velmi vela vitaminov ;)
@zavana to som nevidela prepaaac mi 🙂 ja co sa tyka deti, tak na tych vitaminy a lieky nemam vyskusane ziadne. Ale na sebe mam toho vyskusaneho uz moc. Ale co sa tyka deti tak kamoska toto riesila presne minuly rok, ked prislo taketo ochladenie a dazde, ze pocasie sa zblaznilo a mala jej este len zacala chodit do skoly, tak sa obavala aby nevylahla hned tak jej nasadila enzymove lieky a berie ich teraz stale preventivne ked je takto 🙂
@maca02 fuha tak ma toho dost, ale je dobre ked maju deti plan na cely den, aspon nestihaju vymyslat blbosti..tie vitaminy je urcite dobra volba..skus sa popozerat po nejakych tabletkach ktore obsahuju vsetky vitaminy v jednej aby zase nemusel jest milion pat tabletiek