Vitamíny pre 3-ročné deti

5. feb 2024

Prosím vás budem veľmi rada ak mi poradíte. Ja sa absolútne nevyznám v zlozeniach a v prospešných a neprospesnych látkach ktoré potraviny a vitaminove doplnky obsahujú. Preto idem po radu k vám skusenejšim, mudrejším.
Chcem kúpiť dcérke vitamíny na posilnenie imunity zaujali ma napr. Rakytnicek alebo čokinela. Prosím sú to dobre vitamínové doplnky ? Prípadne ktoré by ste odporúčali pre 3r dieťa?
Ďakujem vám krásne

chrumka333
5. feb 2024

Ja dávam imunoglukan, rybí olej, probiotiká a gumenny vitamínovy cukrík. Tiež sa moc nevyznám,tak sa pripnem

amelia89
5. feb 2024

Ja odporucam vit C (lipo C askor-lipozomalny) a vit D. My este kupujeme rakytnicek ale uprimne,skor to beriem ako cukrik nez ako vitamin. Este eventualne rybi olej s dha a epa.

gvenduska
5. feb 2024

Vibovit alebo martankovia

juliacenc
5. feb 2024

Ja davam kvapky vitamin b,c,d

ivkag3001
5. feb 2024

Moje deti užívajú produkty od Just - konkrétne narosan na podporu imunity. V prípade príznakov choroby eukasol sprej, tymianový krém a v prípade kaslu tannen sirup 🙂 sú to síce produkty drahšie ale zas kvalitné 🙂 ak by ste chceli vedieť viac info, píšte kľudne správu 🙂 rada poradím 🙂 mam nejaké produkty aj k odberu 🙂

aschkimka
6. feb 2024

Imunoglukan sirup, probiotika (probiofix kvapky), a od jamiesonu také cukríky nie zele (pre deti sú v tvare zvieratiek a je to multivitamín, obsahuje od beciek až po c, d a železo)