Dobrý deň . Potrebovala by som radu ohľadom vitamínov pre deti . Dieťa má 1 rok a 6 mesiacov a potrebujem mu doplniť vitamíny . Ovocia a zeleniny papa veľmi veľa len žiaľ stale je to malo a šupu sa mu prsty a aj ruky .
Dávam mu dlhodobo Vitamín C a aj rybí olej .
Poprosím radu ale vitamíny mu dokúpiť .
Ďakujem
Vitaminy pre deti maju aj v Dm-ke. Ale to supanie koze nebude z toho. Neprekonal streptokokovu anginu/sarlach alebo chorobu ruka/noha/usta?
@kp7333 práveže nič také neprekonal . Nič mu nie je zdravý je jak rybička . Len nám idú posledné zuby ...
Volala som doktorke a tá má dovolenku .
Ja to mávam tiež a dosť často to čo má teraz aj malý . Len ja mám na to špeciálne mastičky.
@domka222 práveže neviem . Doktorka ma dovolenku tak sa jej nemôžem opýtať čo a ako . Má ju cca 2 týždne tak by som mu chcela niečo nasadiť
Najprv by som to dala pozrieť dr. Vitamíny mu možno ani nechýbajú a príde sa na niečo iné
@domka222 tak počkám a zavolám jej ... Uvidím čo mi povie
Môže to byť stav po prekonaní nejakej infekcie, vírusu (ani si nemusela spozorovať, že mu niečo je). Ďalšia možnosť - môže ísť o pleseň. Treba ísť k lekárovi, asi ta pošle na kožné.
@mima172 môže byť ,že som ani nevedela .
my na kožné chodime pravidelne ... Tak jej zajtra zavolám
Skus, často je šupanie dlaní/prstov práve kvôli plesni.
@mima172 ďakujem zajtra jej hneď ráno zavolám .
Tak malému dieťaťu by som určite nezaťažovala pečeň umelými vitamínmi.
Vitaminy ti na kozny problem nepomozu, radsej by som zasla za dr, oripadne mu to namasti svojim kremom
Ahoj, ja som si nacitala USA a Canadu. Vit C sa podavat vraj nema dlhodobo lebo skodi a naopak, ma sa zvysit podavanie vit D oproti tomu kolko bralo do 1 roka. No kazdopadne sa asi porad s pedi.
@aliaray1 ďakujem za informáciu isto sa jej opýtam .
Ja mu dávam Vitamín C od minulej zimy . Tak ho na teraz vysadim a uvidím .
No porad sa s pedi ale my mame malu zdravu a davame pravidelne iba D. Cevitko len 3 dni pred ockovanim a po a tiez ked bola 2x chora sme jej davali aj omega, rybi olej.
Šúpu sa mu isto kvôli nedostatku vitamínu? A aj vieš, akého má nedostatok?