Vitamíny na imunitu pre 4,5 ročného syna

veronika6478
3. okt 2021

Dobrý deň. Chcem poradiť nejaké vitamíny na imunitu ktoré by som mohla dať napríklad do mlieka alebo bananoveho smoothie. Syn má 4 a pol roka a nechce mi ináč jesť vitamíny. Ďakujem a prajem krásny deň

marseillefan
3. okt 2021

skúšala si gumených medvedíkov?

veronika6478
autor
3. okt 2021

@marseillefan môj malý žiadne cukríky áno lyzatko. Má pár obľúbených jedál zo sladkého len horalku alebo opravia on len slané a 5 až šesť jedál a polievky

srferreira
3. okt 2021

@veronika6478 on asi mysli tie vitaminy co su vo forme gumennych cukrikov. Nie sladkosti.

veronika6478
autor
3. okt 2021

@srferreira ja viem. Malý ani to nechce

patus_2
3. okt 2021

@veronika6478 ak máte pestrú stravu tak vitamíny nepotrebuje. Maximálne D vitamín teraz v zime a ten je vo forme kvapiek, ktoré sa dajú do mlieka, alebo s iným jedlom 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
engel76
3. okt 2021

@veronika6478 sirup immun44

gdpr
3. okt 2021

Cebion alebo Devit sa dá primiešať do nápoja alebo akékoľvek iné doplnky na imunitu vo forme kvapiek alebo sirupu

lucyl13
3. okt 2021

Arko Defenses Kids - berie sa to 5 dni po sebe a naštartuje imunitu na cely mesiac, čiže nejako to 5 dni maskovať napr do dzusu…a potom máš 25 dni pokoj 😊

mimer
3. okt 2021

Sunvital sirup ma dobre recenzie..ideme aj my skusit 🙂

seblicek
4. okt 2021

My dlhodobo dávame céčko a déčko, vitamín C kupujem Cebion, ten má dobré zloženie, dobrú chuť a keďže sú to kvapky, tak sme nemali problém s užitím od malinka. Na lyžičku dám trošku čajíka a kvapky a každé ráno si takto ideme a Mirka je teda zdravá už dlhú dobu. Ani kašeľ, ani soplík. Dúfam, že to tak aj ostane 🙂

dankovicova
7. okt 2021

vitamín C to je základom, keď bude mať dieťa dlhodobo jeho dostatok tak bude všetko na poriadku 🙂

fiafia
7. okt 2021

@veronika6478 Bronchovaxom som dávala do mlieka