Dobrý deň. Chcem poradiť nejaké vitamíny na imunitu ktoré by som mohla dať napríklad do mlieka alebo bananoveho smoothie. Syn má 4 a pol roka a nechce mi ináč jesť vitamíny. Ďakujem a prajem krásny deň
@marseillefan môj malý žiadne cukríky áno lyzatko. Má pár obľúbených jedál zo sladkého len horalku alebo opravia on len slané a 5 až šesť jedál a polievky
@veronika6478 on asi mysli tie vitaminy co su vo forme gumennych cukrikov. Nie sladkosti.
@srferreira ja viem. Malý ani to nechce
@veronika6478 ak máte pestrú stravu tak vitamíny nepotrebuje. Maximálne D vitamín teraz v zime a ten je vo forme kvapiek, ktoré sa dajú do mlieka, alebo s iným jedlom 🙂
@veronika6478 sirup immun44
Cebion alebo Devit sa dá primiešať do nápoja alebo akékoľvek iné doplnky na imunitu vo forme kvapiek alebo sirupu
Arko Defenses Kids - berie sa to 5 dni po sebe a naštartuje imunitu na cely mesiac, čiže nejako to 5 dni maskovať napr do dzusu…a potom máš 25 dni pokoj 😊
Sunvital sirup ma dobre recenzie..ideme aj my skusit 🙂
My dlhodobo dávame céčko a déčko, vitamín C kupujem Cebion, ten má dobré zloženie, dobrú chuť a keďže sú to kvapky, tak sme nemali problém s užitím od malinka. Na lyžičku dám trošku čajíka a kvapky a každé ráno si takto ideme a Mirka je teda zdravá už dlhú dobu. Ani kašeľ, ani soplík. Dúfam, že to tak aj ostane 🙂
vitamín C to je základom, keď bude mať dieťa dlhodobo jeho dostatok tak bude všetko na poriadku 🙂
@veronika6478 Bronchovaxom som dávala do mlieka
skúšala si gumených medvedíkov?