Ahojte zienky , mám mesacnu dcerku užívala vitamín baby d jamieson no nechcela mi spinkavat bola nepokojná tak som to vysadila na dva dni a bolo vsetko ok tak som zmenila a dala som jej dnes vitamíny od devitu no znova to isté viete mi poradit ?
@daiva1 z toho sme mali nehorazne bolesti a kŕče
Skus swanson, vraj je jeden z najlepsich
Viganton sme aj mi mali problém používame devit. A od vtedy máme pokoj 😉
@anaj44 a ziadny problém so spánkom ?
@danielapolacka nič maly sa ukludnil neplače nie ako ked bral vigantol a v noci tiež spinka z kludom doknca teraz mame devit dve kevapky nie jednu lebo sa mu potili nožky
To je zaujímavé, ja tiež dávam vitamín D, ktorý mi predpísala detská lekárka, Maťovi ho dávam a ten ho znáša veľmi dobre, nič z toho, čo ste tu písali sme nezaznamenali, toleruje ho úplne v pohode, čo mám veľkú radosť, lebo je pre mňa dôležité aby ho mal dostatok 😉
u nás bol s vigantolom strašný problém.. malá revala ako tur.. spokojného bábätka sa stalo klbko nervov... začala som dávať rakúsky Oleovit a bolo dobre.
Oleovit d3 z rakuska. Pri Vigantole mal krce a bol nespokojny vacsinu dna.
my uzivame vit. D od nasej spol. Generica, je super, na prirodnej baze, nezatazuje zaludok, skuste kuk: https://www.generica.sk/produkt/vitamin-d3-400-...
generika ma este vitamin d pre male deti, oni ze vraj maju specialne take, aby brusko nebolelo
@jankalukasova my toto vôbec malá je taký živel, plná energie a stále sa smeje, vôbec žiadnu zmenu sme nezaznamenali odkedy ho dávame, že by jej nejako nesadol, práveže všetko je v pohodke ako aj od narodenia 🙂
skus jej dat obden to Dcko... my sme nemali problem ziadny, ale brali sme jamieson, viac menej Dcko berieme stale vsetci...
Devit ...a pre babatko DeVit forte..vezmes kvapnes rovno do ust,super ziaden problem
@simca06022011 to áno, je potrebné aby sme aj my mali dosť tohto vitamínu, ani nevieme a je možné, že ho nemáme dostatok, najmä teraz v zime, keď pomaly ani len slniečko nevykukne, len to aby ho mali deti, keď sú malinké do tých dvoch rokov je veľmi kľúčové 😝
Vigantol, jedine. Nikdy som nevidela zmenu v správaní malej.
Nám Dr. predpísala Vigantol no mal veľké problémy s bruškom tak sme zmenili za DeVit a odvtedy je pokoj. Potom Dr. povedala že tento je oveľa lepší (hlavne že nám dala Vigantol) vrrr
No my sme mali najskor vigantol potom devit potom jamieson cele zle ale ked som si pozrela na nete nasledky hoorim si kaslem na to plac kolko chces musis to brat a hotovo...sme na vigantole.....po case si brusko zvykne ako bude rast 🙂 drzim palce
Baby myslite si, ze uzivanie tohto vitaminu je pre deti nevyhnutne? Alebo sa fungovat aj bez toho? Nerozumiem trosku tomu, ze preco uz takym malym detickam by sme mali vitaminy davat ked este len na svet pridu
@danielapolacka Devit- velmi jednoduche davkovanie(rovno do pusky) a žiaden problém.
skus viganton, nam to dal pediater a nikdy nebol problem