Visiaca časť nechtu na palci na nohe

zuziakubko
19. sep 2017

Ahojte,

môjmu 6-ročnému synovi visí na palci na nohe časť nechtu, lepím mu to do škôlky leokoplastom, no má to horšie, trošku krvičky a väčší záder na nechte, už len čakáme, keby sa mu odlúpne malá časť nechtu. Nemáte prosím niekto s týmto skúsenosť? narastie mu tá malá časť znovu, keď sa mu odlúpne? Ďakujem krásne

simsalabim
19. sep 2017

@zuziakubko asi by som riesila aj to, z akeho dovodu mu cast nechtu odpadava. Nasledok urazu? Mykoza? Podla toho zvloit dalsi postup.

vetva99
19. sep 2017

No pokial tam ma zader a podobne a hnisa mu to, tak to, ze mu to zalepis je asi najhorsie co mozes urobit. Ono to potrebuje dychat aby to nehnisalo dalej. Treba macat v repikovom caji, takom vlaznom aj hodinku kludne a do skolky dat prezuvky, v ktorych sa mu nebude potit noha a priedusne ponozky. A nechtik by mu mal normalne dorast 🙂

erickatt
19. sep 2017

Chodte na pedikúru. Tam mu to pekne odstrihnú

oila
19. sep 2017

Presne tak, zajdi s nim na pedikuru. Tak by som to aspon poriesila ja. Osetria mu to tam ako sa ma a isto ti na nechtiky aj nieco poradia.

alexi2211
19. sep 2017

Bolo by dobré ísť na tú pedikúru ale trošku pred tým pomáčajte v tom repíku ako vám poradila vetva, nech to nemá také bolavé keď tam pôjdete 🙂