Ahojte , dcérka 3r má už od leta bolesti bruska neviem či to s tým súvisí ale v utorok začala grckat a strašne každú chvíľu sa sťažovať na bolesť bruška, včera bola ako tak ok sme si mysleli ze to prešlo ale dnes grckala znova včera mala redšiu stolicu , dnes opäť neznesiteľne bolesti brucha tak sme išli na kramare ze nech ju vyšetria. Hospitalizovali ju na infekčnom, je so snúbencom nakoľko ešte máme malého 7m syna. Baktériu vylúčili , domnievajú sa ze je to asi vírus. Je očkovaná aj na rotavirus najskôr si mysleli ze to ale teploty nemá vôbec .. dnes kakať chcela už 2x ale nič , takže jej nevedia zobrať stolicu. Dostáva infuzky, simplex na bruško a probiotiká. Je nejaký vírus vo vzduchu alebo môže to byt nejaká alergia na potravu alebo ja už neviem , zatiaľ nevedia povedať ze čo. Bojím sa o ňu idem si oči vyrevať že čo snou , taký strach :( malo nejaké dieťatko niečo podobne ?
@beata_k v júni sa narodil a bruško ju začalo bolieť asi v júli v auguste tak nejak.. odvtedy až doteraz každý jeden deň ju boli .. tento týždeň do toho grckanie a včera troska redšiu stolica..dnes už bola taká malatna bledá mala malo cukru takže jej dávajú infúzie .. ak je to vírus tak ja neviem koľko to bude trvat :/ neviem čo to je a to ma najviac desí :/
Vo vzduchu nelietaju hala-bala virusy.🙄
Kup Biogaia probio a zdrava a vyvazena strava. Deti chytia v kolektive hocico.
@stanulienkat tie probiotiká aj berie a nakoľko ma aj histamínovú intoleranciu tak sa snažíme to dodržiavať, poslali nás aj na gastro takže musíme sa aj tam objednať ..
@beata_k nemyslím to ze 6 mesiacov ma vírus .. ale ze či ho ma teraz asi pravdepodobne a trápi ma aj to ako ju môže bolieť každý deň bruško už tak dlho.. boli sme u pediatričky brala aj stolicu , tam nič nenašla aj krv brali malo železa má a mala v moci zápal na ktorý brala ATB. Bola včera aj na USG brucha tam nič nenašli, takže neviem čo to môže byt keďže skončila na infekčnom :/
@niky_55 ja som mala problemy velke co sa tyka brucha... Bolesti, hnacky, pocit na zvacanie.. Isla som k dr a prosila som ho nech ma posle na gastro, dam si a dobrovolne hadicu... Sla som a zistili mi celiakiu a intoleranciu na kravsku bielkovinu... Mam kamarátku ktora ma dcerku 6r. A mala rovnaký problem ako vasa dcerka... Museli vysadit na nejaky cas mlieko pretoze jej robilo zle. Drzim palce
@sofinka1301 no poslali nás na gastro takže tam zistíme viac
@niky_55 Zvycajne ked je vsetko ok, tak potom uz len stres. Od leta? To sa jej narodil surodenec nie?