Vírus zo škôlky

alex5896
7. sep 2024

Ahojte mamky prvý týždeň škôlka a des od včera že ju bolí bruško mali fazulu a puding dnes to pokračuje boli prestane boli prestane a za hodinu to je niekoľkokrát už neviem čo s ňou dávam espumisan že ju boli v strede ako pupok ukazuje len je to divné že razom prestane čo to môže byť dáky začínajúci vírus či vetry? Oči má také na teplotu ale ešte ju nemá má 37,2
😔

domka222
7. sep 2024

Nebolí ju aj hrdlo,že by mala už rozbiehajúcu angínu? Vtedy často bolí . Môj dnes ráno, bolí bruško a už má aj teplotu a sople

alex5896
autor
7. sep 2024

@domka222 veru nie a boli aj bruško?

domka222
7. sep 2024

@alex5896 len ráno sa sťažoval. Ale keď mal angínu, tak mi tvrdil,že ho hrdlo nebolí a stále len brucho,brucho a to aj vracal neskôr 🤷‍♀️ ak by to bola väčšia bolesť brucha a aj horúčky, tak zrejme len zavolať na pohotovosť, nech ti dajú info čo s tým

alex5896
autor
7. sep 2024

@domka222 od toho brúška čo môžem dať nurofen alebo Paralen skôr píšu že oba sú na bolesti ale nepíšu či aj na bruško rozmýšľam na noc dat

nikaeli
7. sep 2024

Ja by som dala čierne uhlie. Tým nepokazíš nič.

domka222
7. sep 2024

Ja by som na noc dala skôr probio a niečo proti bolesti len v prípade, že sa na ňu aj zobudí

nikaeli
7. sep 2024

@alex5896 pozri tu - celkom pekne rozpísané - https://najmama.aktuality.sk/clanok/308513/bole...

alex5896
autor
7. sep 2024

@domka222 ja neviem čo sa dáva od bolesti pri takých deťoch ešte som nemala takú situáciu nurofen píše že od bolesti zubov a nwm či aj tohto

domka222
7. sep 2024

Pozri,ak sa ti nebudila v noci na bolesť, tak by som nedávala nič

alex5896
autor
7. sep 2024

@domka222 ona sa budí každú hodinu ale nie brucho ale škôlku ...už si myslím že to má z toho povedala aj že si spomenie na škôlku a rozbolí ju bruško ale má tri roky neviem kde je pravda

jana_eyre_2
7. sep 2024

Ano, nurofen môžeš dať na akúkoľvek bolesť ktorá dieťa vyrušuje..

(Pre príklad aby mi tuto info zase niekto nevyčítal, môj syn cez leto skočil z mostíka a udrel si brucho o vodu.. dlhšie ho to veľmi bolelo, šli sme na pohotovosť v Rakúsku, kde mu spravili sono, všetko bolo ok .. od bolesti mu dali ibuprofén a pomohlo to- čiže o Tom rozhodli lekari..)

To čo popisujes môže byť vklude diétna chyba, ale aj vírus - na vyvrbenie treba počkať.. okrem ibuprofénu by som pridala probiotiká, feniklovy čaj..

alex5896
autor
7. sep 2024

@jana_eyre_2 ďakujem pekne ....ja už ale zvažujem či to není v hlave pomysli si na škôlku a boli ju....každú hodinu sa budí v noci a máva už ten des si myslím