Ahojte mamky prvý týždeň škôlka a des od včera že ju bolí bruško mali fazulu a puding dnes to pokračuje boli prestane boli prestane a za hodinu to je niekoľkokrát už neviem čo s ňou dávam espumisan že ju boli v strede ako pupok ukazuje len je to divné že razom prestane čo to môže byť dáky začínajúci vírus či vetry? Oči má také na teplotu ale ešte ju nemá má 37,2
😔
Ja by som dala čierne uhlie. Tým nepokazíš nič.
Ja by som na noc dala skôr probio a niečo proti bolesti len v prípade, že sa na ňu aj zobudí
@alex5896 pozri tu - celkom pekne rozpísané - https://najmama.aktuality.sk/clanok/308513/bole...
Pozri,ak sa ti nebudila v noci na bolesť, tak by som nedávala nič
Ano, nurofen môžeš dať na akúkoľvek bolesť ktorá dieťa vyrušuje..
(Pre príklad aby mi tuto info zase niekto nevyčítal, môj syn cez leto skočil z mostíka a udrel si brucho o vodu.. dlhšie ho to veľmi bolelo, šli sme na pohotovosť v Rakúsku, kde mu spravili sono, všetko bolo ok .. od bolesti mu dali ibuprofén a pomohlo to- čiže o Tom rozhodli lekari..)
To čo popisujes môže byť vklude diétna chyba, ale aj vírus - na vyvrbenie treba počkať.. okrem ibuprofénu by som pridala probiotiká, feniklovy čaj..
@jana_eyre_2 ďakujem pekne ....ja už ale zvažujem či to není v hlave pomysli si na škôlku a boli ju....každú hodinu sa budí v noci a máva už ten des si myslím
Nebolí ju aj hrdlo,že by mala už rozbiehajúcu angínu? Vtedy často bolí . Môj dnes ráno, bolí bruško a už má aj teplotu a sople