Virtuálne dotazníky - zdraviedietata.sk

10. nov 2021

Ahojte,

prosim, neviete, ci je povinnost rodica vyplnat tie vyvinove dotazniky na stranke zdraviedietata.sk?
Zmenili sme totiz pediatricku a ta to vyzaduje, predtym som sa s tym ale pri predchadzajucich detoch nestretla a nie som s tym velmi stotoznena (nechcem tu rozoberat dovody, lebo to nie je podstatou mojej otazky). Myslela som, ze je mozne stiahnut si ten dotaznik, vyplnit ho a fyzicky odovzdat pediatricke, ktora si ho precita a max. zalozi do karty, ale ocividne to tak nefunguje.
Dakujem pekne za info

denden77
10. nov 2021

tiez vyplnam.. a tiez mam na to svoj nazor.. 🤦‍♀️😁
nasa kym nebola v zozname, na poradni si len vypytala vysledny pocet bodov, co kusok napoveda tomu, ze to ma mozno hlboko v pazi 😂

autor
10. nov 2021

@denden77 v akom zozname? cize naozaj to nejde tak, ze si vytlacim ten dotaznik a vyplnim ho? ja som to uz dalej potom nevyplnala, ked si to pytalo osobne udaje, takze netusim ako to realne funguje, ale predpokladam, ze oni to asi poslu pediatricke na mail. Alebo ani to nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. nov 2021

@viestta vsak o to mi ide, ze ci mi nahodou za posledne tri roky, co sme babo doma nemali, nieco v tomto smere neuslo

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. nov 2021

@viestta hej, ved to sa urcite popytam a aj si vyargumentujem, preco to nechcem vyplnat - islo mi len o to, aby som vedela, ci to nie je povinne - ak nie, tak nebude problem

denden77
11. nov 2021

ano, myslela som mailovy zoznam

gabu_lienka
11. nov 2021

Mne ten dotaznik davala dr vyplnit ked sme prisli na poradnu, normalne som to perom podoplnala, ona skontrolovala a zalozila do karty.

autor
11. nov 2021

@gabu_lienka wow super

petamich
11. nov 2021

mne da vytlaceny dotaznik vzdy na kazdej poradni a mam ho doniest na dalsiu poradnu

tosomja
11. nov 2021

Dá sa to aj takto. Nevytlacis si ho ty, ale pediatrička. Ja keď nestíham, alebo zabudnem, tak vytlačí v ambulancii a ja vyplním.