Viróza zo škôlky

ci
25. feb 2023

Ahojte už neviem kde sa mám opýtať tak skúšam tu. Staršia priniesla asi nejakú virózu zo škôlky v stredu večer vracala ale len ten jeden raz a nanešťastie to od nej dostal aj malý. V stredu večer vracal dva krát, štvrtok celý den nič až večer po mlieku keď vypil v noci tiež nič ale naťahovalo ho a zase včera celý dej nič a večer opäť dva krát 🙈 ráno som s ním išla na pohotovosť,lebo už vracal žlč ale nasadili diétu že to mu prejde. Dali mu lieky a probiotiká. Ale ja sa aj tak oňho bojím strašne je mrzuty, málo papá našťastie že vypije aspoň trošku niečoho ale aj cika menej ako obvykle. Taký malatny mi dojde 🙈 predsa má len 8 mesiacov tak to ťažšie znáša. Nechce iné jesť len mlieko tak ja neviem už čo mu mám dať a kedy to prejde konečne 🙈

agnes28
25. feb 2023

@ci no hlavne bolo treba nasadiť dietu hneď ako začal vracat, nemuselo sa mu to toľko dní ťahať. Nič v zlom ale tak to proste je... treba pogooglit, je toho plný internet, záleží hlavne od toho či je dojceny alebo nie...

gabika128
25. feb 2023

Ja som robila ryžový odvar, do toho dala menej sušeného mlieka a tak som to podávala, ryžovu kašu, suché pečivo atď.

euka210
25. feb 2023

@ci hlavne aby pil...caj, mlieko...aby nebol dehydrovany. Jest velmi nemusi, hlavne pit, to nam nasa detska hovori stale pri chorobach.
Jest mu staci mrkovovo-ryzovy vyvar, zemiaky, banan sa moze.

akje
25. feb 2023

Ako pise @gabika128 . Ryzovy odvar davat. Ak chces dat mlieko, tak pridat umele po troskach na zaciatok do ryzoveho odvaru a postupne pridavat mnozstvo. No az ked mu bude lepsie. Tiez som to mala so synom, ked bol este taky malinky. Ma 8 mesiacov, takze prikrmy uz ste asi zacali. Banan a zemiaky som tiez davala. Citala som aj o mrkvovom odvare ale to som nerobila.

ci
autor
26. feb 2023

@agnes28 lenže on iné nechce jesť. Áno toho mlieka moc nevypije.

agnes28
26. feb 2023

@ci chápem ale musíte vydržať. Aj keď bude trochu hladovať to nevadí... hlavne aby mal dosť tekutín. Skúste teda sladený čaj, vodu, alebo trochu sirupu... čokoľvek mu bude chutiť. Ešte stále vracia?