Ahojte už neviem kde sa mám opýtať tak skúšam tu. Staršia priniesla asi nejakú virózu zo škôlky v stredu večer vracala ale len ten jeden raz a nanešťastie to od nej dostal aj malý. V stredu večer vracal dva krát, štvrtok celý den nič až večer po mlieku keď vypil v noci tiež nič ale naťahovalo ho a zase včera celý dej nič a večer opäť dva krát 🙈 ráno som s ním išla na pohotovosť,lebo už vracal žlč ale nasadili diétu že to mu prejde. Dali mu lieky a probiotiká. Ale ja sa aj tak oňho bojím strašne je mrzuty, málo papá našťastie že vypije aspoň trošku niečoho ale aj cika menej ako obvykle. Taký malatny mi dojde 🙈 predsa má len 8 mesiacov tak to ťažšie znáša. Nechce iné jesť len mlieko tak ja neviem už čo mu mám dať a kedy to prejde konečne 🙈
Ja som robila ryžový odvar, do toho dala menej sušeného mlieka a tak som to podávala, ryžovu kašu, suché pečivo atď.
Ako pise @gabika128 . Ryzovy odvar davat. Ak chces dat mlieko, tak pridat umele po troskach na zaciatok do ryzoveho odvaru a postupne pridavat mnozstvo. No az ked mu bude lepsie. Tiez som to mala so synom, ked bol este taky malinky. Ma 8 mesiacov, takze prikrmy uz ste asi zacali. Banan a zemiaky som tiez davala. Citala som aj o mrkvovom odvare ale to som nerobila.
@ci no hlavne bolo treba nasadiť dietu hneď ako začal vracat, nemuselo sa mu to toľko dní ťahať. Nič v zlom ale tak to proste je... treba pogooglit, je toho plný internet, záleží hlavne od toho či je dojceny alebo nie...