Viróza - syna bolí brucho a hnačkuje

macik34
7. máj 2022

Ahojte. Mám pocit, že brušná viróza je po celom Slovensku. Aj syna boli 3 dni brucho a hnackuje. Poraďte niečo osvecene

zuzkaa1991
7. máj 2022

@macik34 hylak kvapky probiotika a plus keby bolo zle pouzivam jeden produkt ;) od Forever

fiafia
7. máj 2022

@macik34 hylák kvapky

joesvk
7. máj 2022

Carbosorb - klasické čierne uhlie

weronika2
7. máj 2022

@macik34 ja pri hnackach davam cucoriedkove probiotika enterina a hylak forte kvapky plus dieta, nic mliecne, max bezlaktozove potraviny..piskoty, suchare, slane tycinky, banany, ryza, cestoviny, osolene zemiaky popucene s vodou v ktorej sa varili, zeleninovy vyvar z chudeho masa, najlepsie zajac, ziadne strukoviny a sladkosti..na pitie detsky cierny caj osladeny glukopurom, ak dieta vypije tak aj mierne perliva mineralka

ibas
8. máj 2022

@macik34 mali sme všetci minulý víkend. Vracali sme rad radom postupne. Dcéra po 8 hodinách ja potom muž. Nikdy viac toto zažiť. Pomohli čipky proti zvracaniu a 2 dní diéta.

kikavadi
8. máj 2022

Aj my sme to mali. Dcérka to chytila v škôlke, 4 dni hnackovala, ale že fakt hrozne veľa. Od nej to chytil malý, ten najprv 2 dní zvracal, teplota 38 st. a ďalšie 3 dni mega hnačky, ale už bez horúčky. Dávala som obom hylak a smectu. Diéta k tomu. Veľmi málo jedli. Syn je našťastie ešte dojceny, tak aspoň to v sebe udržal. U dcéry v školke to už malo za posledný mesiac asi 80% detí. Našťastie po pár dňoch to prešlo a teraz dobiehajú, čo v strave zameskali 😃
My, dospelí, sme to našťastie nechytili, ale preventívne sme si dávali hylak.