Ahojte mamky je nejaka viroza teraz kedy dieta len teplotuje?? Syn mal v noci 38,5 zbili sme to. Potom mal triasku ale teplotu 36,2 a znova o 4:00 teplotu 38,5 opat sme to zbili a teraz spinka…. Pomedzito bol vesely srandoval… 2 rocny…. Terat momentalne dospava bez teploty…dakujem za komenty.. nema ziadne ine priznaky kasel nadcha atd
Moj syn (3,5r) mal pred tyzdnom takuto virozu, jednodnovu horucku co zacala nocnou triaskou. Po dni bolo po horucke ale zacal tiect priesvitny soplik kt presiel do zeleneho. 1,5 tyzdna doma, dolieceny pamyconom.
Vdaka krasne baby zajtra mame odniest moc lebo dr pisala ze moze ist aj o mocove cesty alebo virozu. Pritom neviem lebo pisa normalne nestazuje sa aj jest mu chuti. Berie aj dcko vo vyssich davkach kazdy jeden den. Ale ved teraz ta zmena pocasia niet divu
Ano 4 dni mala len teploty. Vcera vecer uz len 37,2. Crp nemala zvysene. Ani kasel, sople nema.
Virozy sú stále, horúčky môžu byť kľudne aj 5dni
Dakujem bavy bude to urcite tato viroza. Neviem ako vyzera infekcia mocovych ciest z chlapca ale myslim ze evidentne viditelne.
@11bodka11 presne toto iste aj moj. Crp negativne / moc okey …
Baby a piju vase deticky o nieci viac tekutin ak su chore ? Vypytaju si aj v noci ? Bavime sa o par glgoch nie flaske . Lebo doktorka chcela riesit pri spomenuti pitia vody v noci uz dalsie vysetrenia. Ale povedala som jej ze aj ja pijem v noci vodu ze som smadna 😁
Ale kdeze. Moja pije malo stale. Dala nam aj rehydratacny roztok. A to nechce pit vobec
U nás normálny priebeh. Sople nastúpili až neskôr