Dobry den,poprosim Vas o reálne skusenosti s pobytom na VIP izbe,na Kramaroch.Čaka nas planovana hospitalizacia,asi na dva dni,potrebujem vediet,čo treba zobrat,či je tam sprcha+WC na izbe,popripade chladnička,TV-hlavne koli malemu,a Vaše dojmy s personalu 😉 .Boli sme 2 x v nemocke,ale ako akutny pripad,čiže nebol čas na VIP izbu a bolo to desne,maly sa nevyspal,stale ruch,plač druhych detí,preto chcem tu VIP izbu,aby sme boli sami,ďakujem za Vaše skusenosti a popripade rady,pekny den.
@dana33 myslim, ze to zalezi na danom oddeleni. Ja som bola s dcerou na ocnej klinike v uplne obycajnej izbe, o VIP izbe som nikdy nepocula. O kupelnu a WC sa delili vzdy 2 izby, kapacita kazdej izby bola rozna, nasa bola pre 4 ludi, ale boli sme v nej iba my dve s dcerou. Chladnicka bola v sesterni, aj rychlovarna konvica a mikrovlnka, TV bolo v herni, aj hracky a knizky.
@simsalabim dakujem za odpoved,ano typ tejto izby poznam taku sme mali na detskom oddeleni,boli tam 4 postele ,z toho jedna postielka taka ta mrežova,a boli sme na izbe 3 matky a 4 deti,ale sestrička na oddeleni,kam mame ist mi do telefonu povedala,že maju aj VIP izby,plati sa 30 € na den,tak si zistujem info,ale dakujem ešte raz 😉
@simsalabim presne tak. Tiež som si istú dobu poležala na očnom. Už sú tomu roky, ale myslím, že sa to tam nezmenilo. Viem, že bola izba špeciálne pre matky, ale že by tam bola VIP izba to ťažko...možno už je, neviem, to je x rokov...
žiadna mamička nebola s dietatom v nemocnici na vip izbe??? ☹