Ahojte, na prvej poradni nám doktorka predpísala vigantol, maličká ma 3 tyzdne. Nepozorujem, že by jej robil zle, ale citala som o tom vselico. Máte niekto zlu skusenost? Neviem či jej ho mám stále davat alebo zmeniť za iné Dcko.
@beatrice1111 my sme s vigantolom nemali žiadny problém
Ak bábätku vyhovuje tak by som nemenila
@beatrice1111 Vigantol je zaradený ako liek, čiže je tam toľko"D"-čka koľko je deklarované......ostatné sú doplnky
@beatrice1111 nemame ziadny problem
Teraz sťahujú z trhu nejaké sarze, treba si skontrolovať
ani my nemame ziadny problem s nim. navyse, je to liek, ostatne co su su iba doplnky, cize nie su kontrolovane na rozdiel od vigantolu. pokial nema s nim babo problem, nemenila by som
My sme nemali žiaden problém. Keď nám už končil, tak som k objednávke z lekárne dostala nejaké iné baby Dčko. Doktorka povedala, že je to jedno, tak teraz používame to a asi pri ňom ostaneme, má sympatickejšie kvapkadlo a už obsahuje olej, tak nemusím riešiť spôsob podania…
@beatrice1111 mne sa zdá že ten vigantol bol stiahnutý už ... skús používať Devit
@beatrice1111 dávame od narodenia. Nikdy žiadne problémy
@modrymotyl8 stahuje sa iba jedna sarza, treba skontrolovat, vsetky ostatne su v poriadku a normalne sa dalej predpisuje a predava
@petamich Aha to som nevedela, ďakujem
Pouzivala som u prveho syna a pouzivam aj teraz u druheho syna. Nemame ziadne problemy s nim.
Pouzivame od narodenia
@modrymotyl8 iba 2 šarže stahovali
Najprv vyskusaj, potom uvidis... Mali sme s nim problem a aj so znackou Generica. Bolelo brusko par hodin po uziti. Jamieson v pohode. Pedina sa uskrnala, kolko plati Jamieson za reklamu na Modrom koniku, ale ked napise 100 mamiciek, ze mali problem a 100 mamiciek napise, ze Jamieson OK, to neni reklama, ale skusenost. Inak ja som to Dcko viac nedavala ako davala a deti mi ziju... je to len na lepsie vstrebavanie vapnika a tym prevencia krivice a odvapnenych zubov
@beatrice1111 mu berieme od narodenia a nikdy žiaden problém. Detto aj kamarátky.
Keď nevidíš že by jej robil zle nemeň, je nás veľa ktorým sadol 🙂