Dobrý deň prosím chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s kvapkami vigantol?,Včera som začala dávať a tak sa mi zdá že syna zapekaju a je nejaký viacej plačlivy.
synovi som davala, v pohode bez problemov
Mali sme veľký problém s kakanim, prešli sme na D-vit od vtedy bez problémov
Mne švagriná hneď odporúčala jamieson, jej netere ťažko znášali vigantol, plakali, mali koliky, po zmene bez problémov. Viem, že sa tu teraz zbehnú mamičky, ktoré budú tvrdiť, že deti bežne mávajú problémy s bruškom, ale zaujímavé je, že často po zmene Dčka sa stratia 🤷🤭
Ja som vždy s vigantolom počkala pár dní, deti začali byť obidve placlive okolo 2.tyzdna, až potom som vigantol zaviedla, takže viem, že to nemajú od neho. Proste trápi bruško.
Starší syn ho netoleroval,mal bolesti bruška,vymenila som za devit a zlepšilo sa,mladšiemu dom hneď dávala devit
Naša mala po ňom bolesti bruška, z DeVitu tiež, nakoniec sadlo Dcko od Dr Max a tiež Biogaia probiotika s Dckom
Moj teda ziaden problem z Vigantolu nemal 🤷🏻♀️ Ja som popravde ani nevedela ze nejake decko moze robit sarapatu u deti 🙈 az tuto som sa to docitala
Katastrofa. Jedine Baby D od Jamieson.
Moja mala kŕče. Skúšali sme potom iné (kvapky, olej, želé...) a každé jej robilo problémy, ale Vigantol najväčšie. Doteraz (7 rokov) jej nemôžem dávať viac ako 3 dni po sebe D, lebo ju začne bolieť brucho.
Áno, sú to často sa opakujúce problémy - už roky sa to spomína. My sme preto pri deťoch zmenili na D-ko kvapky od Jamiesonu a to bolo 100 a 1.
u nas ziadny problem - pediatricka mi kazala davat ho hned rano a bez problemov, nikdy nemal problem so stolicou, bolesti brucha nic
Uplne bez problému uz niekoľko mesiacov
Mojmu Vigantol dobre nerobil...zmenili sme za DeVit a bolo po probleme
Syn mal tiež vigantol , celé zle ,stále revy . A to som ešte nevedela ,ze môže z toho bolieť bruško... zmenili sme na DeVit.
U nás neutrálne. Tri deti, všetky tri mali koliky, vždy som skúsila vysadiť vigantol na mesiac a nič sa nezmenilo. Tak som ho znovu nasadila. A potom bábätká podrástli a koliky pominuli.