Dobey den urcite he tu vela inych tem ohladne vigantolu no chcem prispiet aj ja .mame 10 dnove babetko a bcera sme mu prvy krat podali dve kvapky pred jedenim vigantolu co mi predpisala domtorka .doteraz bolo vsetko ok ale par hodin po podani mal maly strasne krce co trvali hodiny a hodiny boli sme z neho uz zufaly dokonca mal aj prvy krat zelenu stolicu co predtym nemal ja sa stravujem ako doteraz a citala som ohladne vigantolu ze sposobuje vela detom problemy..aku nahradu momentalne davate a odporucate ?rozmyslam nad vitamin d baby od dr.max alebo od jamieson .no tento vigantol mu uz nedam.dakujem za rady a vase skusenosti s vigantolom
mne to sam lekar povedal ani mi to nepredpísal lebo ze to nieje dobrý liek, skoro kazde babo ma s týmto vigantolom problem, hned som kupila od jamieson a mojho chlapaka klop klop zatial ani raz brusko netrapilo a to má pol roka
problem je v tom, ze z lekarskeho hladiska je vigantol klasifikovany ako liek a ostatne ako doplnky stravy. Ale teda u nas tiez velky problem s vigantolom, takze sme hladali ine zdroje, uz si nepamatam, co presne som davala
Ja som tiež zmenila na Dvit a bol pokoj
skuste nieco ine 🙂 nas maly napr. s Vigantolom ziadny problem nemal ale ano je vela deti, ktorym robi problem
my sme chvilu pouzivali Jamieson
Su deti co s tym problem nemaju. Moj bol urevany. A prisli sme na to neskoro ze je to z toho-az ked sme isli prec na vikend a kvapky ostali doma. Zrazu to bolo pokojnejsie dieta. Potom som davala tie od jamieson.
Dvit je dost preferovany, my vigantol pouzivame dlho a problem s nim sme nastastie nikdy nemali. mozno este by som skusila ho podavat dopoludnia.
my sme toto mali mali ked bol syn maly... vymenili sme za Baby D od Jamieson a problem zmizol...