Ahojte, je tu niekdo kdo by mi vedel poradit. Prikladam aj fotku. Synovi boli robene kozne testy a vyslo mi ze je alergik na pel trav, histamin....histamin sa neberie ako histaminova intolerancia nie z koze? Dakujem za odpovede
@alus33 po pravde ani neviem ci zabera, lebo aj tak kycha a u nas je problem s tym, ze ked je v skolke, tak hned mame bacila v nose....tak, ze mam pocit, ze nezabera....
@mesiacik12 mne robila len kozne testy na histamin a hned som dostala letacik o Histaminovej intolerancii a mam su o tom co-to nastudovat.....a veru moc mi to pomohlo 😉
@katren ake si mala problemy pred tym ked ta testovali?
@mesiacik12 mne sa osypalo okolie ust po rajcinach, paprike, stiplavom jedle a pod....robila.mi testy na potraviny a vysla.mi slabo len paprika, ale istatne je aj priznak Histaminovej intolerancie a sedi mi to....rajciny znesiem len tie zlte, cervene a oranzove vobec...papriku len 1 ks denne, ked viac, hned som osypana a pod...musis odsledovat...ja uz rok a pol sledujem co mozem a co nie....je to loteria....zjem osypem sa, neosypem???
ahoj, napíš správu sem: https://www.facebook.com/imwell.sk/
zaoberáme sa potravinovými alergiami a intoleranciami 🙂
Pekný večer
@mesiacik12 ahoj, aj mojmu synovi robili testy na alergologii a vo vysledkoch mal okrem pozitivity na vonkajsie plesne aj pozitivitu na histamin, tak som sa hned pytala dr. a vysvetlila mi to tak, ze to vzdy testuju a vzdy by mal aj vyjst pozitívny ( ten histamin ) lebo podla toho vedia, ze testovanie prebehlo tak ako malo.
Vidim z fotky, ze vam naordinovala Rupafin. Aj nam, zda sa ti ze to zabera? Mne ani velmi nie..