Ahojte maminy, už dávno som si zaobstarala tieto homeopatické čípky pre prípad, že pôjdu zúbky, bude horúčka a pod. No použila som ich len predvčerom. Malá mala už dva dni zvýšenú teplotu a kašeľ. No na druhý deň na noc som sa rozhodla jej dať Viburcol, aby sa upokojila, vyspala a aby jej tá teplota v noci nevystrelila nahor. Pár minút po podaní mala rozhorúčenú červenú tvár, neskôr dostala triašku a o pol tretej ráno som jej dala Paralen, čo mala horúčku 39. Viburcol dostala o 21:30. Som presvedčená, že je to z Viburcolu, lebo do hodiny jej klesla horúčka na normál a odvtedy nemala ani zvýšenú teplotu. Už je druhý deň bez teploty. No keďže je to homeopatikum a ten sa snaží vyburcovať organizmus, aby si poradil s chorobou sám, tak to logiku má. Ešte šťastie, že som ho nepodala napr. na zníženie horúčky. Som sklamaná, nakoľko čo sme používali homeopatický sprej do nosa, tak s ním som mala veľmi dobrú skúsenosť a pomohol nám jediný naproti klasickým sprejom a kvapkám do nosa. Myslím si, že je to z Viburcolu, lebo predtým, keď sme mávali horúčky, tak sme ich mali minimálne 2 dni a častokrát sa mi ju nepodarilo zraziť inak, ako skombinovať Paralen a Nurofen po 4 hodinách. Teraz Paralen do HODINY zabral a odvtedy kľud. Stretla ste sa niektorá s niečím podobným?
ĎAKUJEM a do nového roka prajem všetkých len to najlepšie 🙂
z homeopatik takmer nemozna reakcia, skor si myslim,ze mala mala 1 dnovy Virus,ktory rychlo pride a rychlo odide...
To nie je mozne. Homeopatika su prakrucky ciste placebo. Viburcol nemohol vyvolat takuto reakciu v ziadnom pripade.
Ak by to bolo placebo,nezaberali by homeopatikz detom😀tie si tazko naho oria ze im liecik pomoze...ale tiez neverim ze teplota bola z viburcolu
Nasmu malemu odporucila dr viburcol pri zubkoch bolestiach a neklude na co zabera celkom dobre. Ani som nevedela ze by sa mal pouzivat na zvysenu teplotu tu vzdy zrazam najprv vlaznym kupelom az potom liekmi a to zvacsa panadol cipok kedze to posobi skor ako sirupy
stretli sme sa s tym, ze vobec nezaberali 🙂 ale s takouto reakciou nie...