Vemox - mrľa ľudská, hlísty

rebcav
13. máj 2024

Dobrý deň, prosím Vás, dcérka má užívať Vermox, lekárka mi kázala od zajtra rána, ja by som jej už najradšej dala dnes /4 noci spánok vemi zlý :( / Ako ste nasadili liečbu vy, kedy ste začali, ďakujem

jarmillka
13. máj 2024

@rebcav preco az od zajtra? nechapem.. Kludne nasad hned… Ja som dala cele balenie v priebehu 3 dni.. Cize rano/vecer po 1tab, 3 dni za sebou.. Po 4 tyzdnoch dalsie balenie…

rebcav
autor
13. máj 2024

@jarmillka ďakujem, neviem prečo, zaskočila ma a úplne som sa zabudla opýtať, teraz tak premýšlam, že nasadím dnes večer... ďakujem. Prosím ťa a kedy ste zacítili zlepšenie, asi nie hneď po prvej, že?

sante81
13. máj 2024

@rebcav a nemá sa užívať jedna ráno na lačno?

jarmillka
13. máj 2024

@rebcav ked jej das dnes vecer a zajtra rano, tak zajtra vecer uz by mala byt cca ok.. Ale musi sa preliecit aj cela rodina.. Ak nedala vermox aj vam, tak zavolajte svojej obvodnej, vysvetli a nech vam predpise.. inak to velmi zmysel nema..

jarmillka
13. máj 2024

@rebcav a este.. Kolko rokov ma tvoja dcera? Predpokladam ze je uz vacsia ked jej dali tabletkovu liecbu.. Lebo malym detom sa to davkuje inak…

rebcav
autor
13. máj 2024

@sante81 nie, kázala 2, ráno a večer

rebcav
autor
13. máj 2024

@jarmillka bude mať 9, ďakujem krásne za rady, zajtra zavolám aj našej obvodnej... Detská mi nič nepovedala o preliečení nás, ale všade čítam, že to je nutné.....

kiki68
13. máj 2024

@rebcav musite sa preliecit vsetci a o dva tyzdne zase uzit tabletku. Treba dodrzat tie fazy. Zabera to hned, zajtra vecer uz nebude mat dieta problem. Dospeli musia tiez, vsetko vyprat na aspon 60tke, pridat ten dezinfekcny prostriedok na pradlo. Dolezite je zabranit reinfekcii. Tiez hracky a pod predmety, uteraky vsetko dobre oprat a vsetkych preliecit tabletkami

rebcav
autor
13. máj 2024

@kiki68 ďakujem krásne, určite to všetko urobím....

kiki68
13. máj 2024

@rebcav je fakt, ze do dvoch dni bol pokoj a uz sme to nastastie nemali. Este aj svokra to brala, nakolko bola zrovna u nas tie dni .

rebcav
autor
13. máj 2024

@kiki68 ďakujem za rady a verím, že u nás to bude lepšie od zajtra 🙂

kiki68
13. máj 2024

@rebcav ono ten liek ucinkuje do par hodin a zabije vsetky tie zive jedince, opakuje sa to skrz tie vajicka, co by sa vyliahli v dalsom cykle, cize preto sa to podava v tom pravidelnom rozostupe. Tak je to ucinne. Ale to svrbenie prejde do par hodin komplet.

rebcav
autor
13. máj 2024

Vážne? Teraz som jej dala práve liek, tak svrbenie by už v noci nemalo byť?
@kiki68

kiki68
13. máj 2024

@rebcav ano

kiki68
13. máj 2024

Akonahle to prejde nejak systemom, tak to tie potvory pozabija. Ja som to mala od syna a tie prejavy do rana prestali Komplet.

rebcav
autor
13. máj 2024

@kiki68 to by bolo super...ďakujem krásne ešte raz