Dievčatá, co pomohlo vám alebo dcéram na veľmi nízky tlak? Už neviem, čo by som vymyslela. Dcére býva zle, máva hučanie v ušiach, a kopu iného. Dáva to zmysel, keďže sa jej teda nedokyslicuje vtedy mozog, ale uz sa mi to zdá príliš...
Kava/coca cola/pohyb a ked je jej na odpadnutie tak lahnut a nohy hore. Inaksie pri takychto horucavach ako boli na sk je dost mozne ze jej pada TK viacej lebo v horucave sa dilatuju cievy a klesa tlak - nech skusi plavanie
Ja som trpela na takto nizky tlak ale v 20-25 rokoch.pravidelne som odpadavala, niekolko krat som mala rozbitu hlavu, modriny z padov atd.. odporucili mi tiez kavu, na tu som si zvykla tak ze pijem ju doteraz a niekolko denne..
teraz mam problem ze mam zvyseny tlak.
Myslim ze casom (vekom)to prejde
Celú pubertu som mávala veľmi nízky tlak, keď som niekde chvíľu stála odpadla som v kostole, v obchode u babky má už babky v kostole púšťali sadnúť a aj ľudia v obchode mi hneď vraveli ty choď hneď dopredu lebo odpadneš. Prešlo to asi v 18-19 rokoch samo. Ja som kávu pila ale mne veľmi nepomáhala
Ja mám taký tlak celý život mne je zle keď ho mám v norme ale určite treba zvýšiť príjem tekutín,a dávať si kávu alebo kolu
Vdaka za odpovede, baby!
@martina2ve no ja mám 45 a zatiaľ to neprešlo, takže ani vek nie je žiadna záruka, stále mám max. 90/60, ale aj menej niekedy. Mala som aj 60/40, ale to už bolo na odpadnutie.
@grace55 aky ma tlak? Kolko ma rokov? Ja som to tak mavala tiez, tlak 80/50. Dost skoro som zacala pit kavu, kedze ani litre vody denne nepomohli