Veľmi častá stolica

33veronika
30. apr 2017

Ahojte mamičky chcem sa opýtať či ste niektorá riešili takýto problém so stoličky aký trápi nás. Dcerka má 7,5 mesiaca ale už viac ako 10 dní nás trápi stolica. Teda presnejšie povedané kakáme stále....stále ju tlačí na kakanie. Nejde jej toho veľa ale je to často. Stolica je taká hustejšia. Od toľkého kakania má až pľuzgier na prdelke. Má to strašne. Doktorka nám dala na prdelku Imazol krém a kúpať v Hypermangane. Veľmi to nezaberá. Povedala ale , že sa to bude liečiť dosť dlho. Ale to neustále kakanie ma trápi. Dávam jej ryžový odvar ale kakanie neuticha. Dávam jej umelé mlieko HA kvôli ekzému a prikrmy. Mám pocit že kaká už zo všetkého aj umelého mlieka. Stretli ste sa už niektorá s niečím takým?

katarinanad
30. apr 2017

Nemali sme taky problem, zeby sme chodili k dokorke, ale mal syn castu stolicu tak max. 6x za den, a take male niekedy len prdol a uz bolo, ale vzdy som mu prdelku umyla pod sprchov a pouzila rybylku, nemali sme problem s pluzgierom. Urcite nepouzivajte vlhcene obrusky. Tie by sa mali pouzivat len prilezitostne.

jahodka8
1. máj 2017

skús teda ubrať stravy, ked nepýta jesť, tak nedávaj. Neje toho príliš veľa? V kombinácii s mliekom aj umelým - mlieko zrýchľuje kakanie. Skús dať aj čistú vodu, črevá sa prečistia tak od baktérií. Ale časté sú aj salmonely teraz a iné črevné baktérie - to môžeš ísť k lekárovi.

33veronika
autor
1. máj 2017

Ahojte pravej že ona mi už ani papať nechce......sa bojí aj jesť lebo aj z mlieka stále kaká.

kikus48
2. máj 2017

Ahoj. Moze sa jednat o viac veci. 1. Stolica sa so zavadzanim prikrmov meni 2. Intolerancia laktozy - bolesti bruska a kakanie su kratko po piti mliecka. Prechodna vznika po crevnej infekcii. Neboli ste chori ? 3. Alergia na bielkovinu kravskeho mlieka - ak ma aj atopicky ekzem, urcite treba zvazit aj tuto dg a co najskor sa pytat na gastroenterologiu. Na zadocek je najlesia bioderma na zapareniny, nedam na nu dopustit, 3 dni a ste ok. Urcite ju kupte.

33veronika
autor
22. máj 2017

Ahoj prikrm uz papka od ukonceneho 4mesiaca..vsetko pekne postupne a problem nebol. Doktorka jej zobrala krv aj stolucu na testy...vsetko negativne ani intolerancia na kravske mlieko sa nepotvrdila. Teraz v stredu ideme na gastro tak dufam ze uz na nieco pridu.