Baby stretli ste sa s tym? Ma to po celom tele. Okrem toho teplotu a unavu.
@alexandra909 nemohol by to byt zacinajuci pasovy opar? Kontaktovala by som lekara.
@alexandra909 určite k lekárovi
@zuzkalujza
@nikpa samozrejme len je este v praci a je v zahranici
@simsalabim je to ale po celom tele
@alexandra909 aha, prepac, to som si nevsimla. V kazdom pripade, ak ma teplotu, co este robi v praci?! vyrazka je moznym priznakom aj u Covid, aj unava a teplota... ved nech povie nadriadenemu v akom je stave a nech ide k lekarovi!!!
@alexandra909 no v takomto stave nemá čo robiť v práci, aj keď viem, že sa to ľahko povie. Ale naozaj to môže byť aj vážny stav (COVID, infekcia a pod.) takže aspoň ísť hneď z práce preč a kontaktovať lekára.
@simsalabim
@zuzkalujza samozrejme tam nesiel zamerne s tym vedomim do prace niekoho nakazit.... Nema to odrana. Akonahle bude moct pojde.....Len zatial som sa chcela opytat na co sa pripravit ak nahodou niekto nieco podpbne ma....
nie je to zihlavka?manzel mal minuly rok a prave dcera ma
@alexandra909 mne to príde ako koprivka, žihlavka, ale pri nej nebývajú teploty. Je to alergická reakcia na niečo čo zjedol, alebo na niečo čo si obliekol (zloženie, nový prášok, aviváž), alebo na čokoľvek iné. Ja som to mala pár krát no nikdy nie s teplotou. Je dosť možné, že teplota nemá s výpisom žiaden súvis a iba čisto náhodne sa objavili naraz, ale to je ťažko posúdiť. Ak je to alergická reakcia mohlo by zabrať antihistaminikum (Zodac, Zyrtec) .
ja by som poradila ditiaden manzel bral cely tyzden,teraz ho berie dcera treti den,dodnes sme nezistili ze z coho to mal
@alexandra909 smer lekár