Veľké bolesti na pravej časti krížov

19. dec 2021

Ahojte, uz par dni mam velke bolesti na pravej casti krizov spolu s krcmi v podbrusku, ktore ale niesu tak strasne. Tie krize mi robia dost problem, neviem ani sediet poriadne, sadnem si na lavu polku zadku a zahnem pravu nohu dozadu, jedine tak ma to neboli… do toho mi meska skoro tyzden menzes.. nemoze to byt z toho? Alebo nejak zvacseny vajecnik (mam PCOS) ze by mi tlacil na nieco ine? Dakujem

mmoonna
19. dec 2021

Možno cysta? Išla by som o MUDr. Ak máš bolesti,tak hneď.

autor
19. dec 2021

@mmoonna co ja viem ci cysta… neviem ale ci ist k obvodnej alebo na gundu.. nech zas nevyzeram ako hypochondef

autor
19. dec 2021

@mmoonna Boze to su chyby😅🤦‍♀️*gyndu *hypochonder

mmoonna
19. dec 2021

No to neviem ani ja. Ale keďže máš PCOS, kľudne to môže byť cysta. K tomu kŕče v podbrušku, meškajúci menzes. Ja by som išla najprv na gyndu. Ak by to bola krvavá cysta a by ti praskla, no neviem, neviem. Alebo sa ti mohla nejako priškrtiť a preto tie bolesti. Sranda to teda nie je.

mikadooo
19. dec 2021

Ja by som šla k obvodnému, ten ťa naviguje ďalej. Prípadne gynekologičke zavolaj a skús sa s ňou poradiť po telefóne, či to môže byť cysta. Podľa mňa aj ona ti povie aby si pre istotu radšej prišla. Držím palce...

bubik6x
21. dec 2021

Tiež som mávala také bolesti a roky som s tým chodila k lekárovi, ktorý ma odbil s tým že som hypochonder, niekoľkokrát som skončila na pohotovosti kde nič nezistili a nakoniec sa ukázalo na CT že mám maličké obličkové kamene od 0,1-0,4 mm, ktoré sú veľmi ťažko viditeľné + cysta na vajecniku 4cm + zápal slepého čreva, nechali sú ma týždeň na pozorovanie v nemocnici, dávali antibiotiká a keď som už na 5 deň nemohla od bolesti chodiť a cysta sa mi zväčšila na 6cm tak ma konečne operovali, kde mi cysta 2h pred operáciou praskla, odvtedy sa mi stále robia cysty a každý mesiac chodím musím chodiť na injekcie, povedali že po pôrode sa to zmení ale už som po dvoch a je to stále o tom istom, takže by som to nepodcenovala a ak by ti aj povedali že si hypochonder tak sa rozhodne nedaj odbiť, držím palce