Ahojte, uz par dni mam velke bolesti na pravej casti krizov spolu s krcmi v podbrusku, ktore ale niesu tak strasne. Tie krize mi robia dost problem, neviem ani sediet poriadne, sadnem si na lavu polku zadku a zahnem pravu nohu dozadu, jedine tak ma to neboli… do toho mi meska skoro tyzden menzes.. nemoze to byt z toho? Alebo nejak zvacseny vajecnik (mam PCOS) ze by mi tlacil na nieco ine? Dakujem
@mmoonna co ja viem ci cysta… neviem ale ci ist k obvodnej alebo na gundu.. nech zas nevyzeram ako hypochondef
@mmoonna Boze to su chyby😅🤦♀️*gyndu *hypochonder
No to neviem ani ja. Ale keďže máš PCOS, kľudne to môže byť cysta. K tomu kŕče v podbrušku, meškajúci menzes. Ja by som išla najprv na gyndu. Ak by to bola krvavá cysta a by ti praskla, no neviem, neviem. Alebo sa ti mohla nejako priškrtiť a preto tie bolesti. Sranda to teda nie je.
Ja by som šla k obvodnému, ten ťa naviguje ďalej. Prípadne gynekologičke zavolaj a skús sa s ňou poradiť po telefóne, či to môže byť cysta. Podľa mňa aj ona ti povie aby si pre istotu radšej prišla. Držím palce...
Tiež som mávala také bolesti a roky som s tým chodila k lekárovi, ktorý ma odbil s tým že som hypochonder, niekoľkokrát som skončila na pohotovosti kde nič nezistili a nakoniec sa ukázalo na CT že mám maličké obličkové kamene od 0,1-0,4 mm, ktoré sú veľmi ťažko viditeľné + cysta na vajecniku 4cm + zápal slepého čreva, nechali sú ma týždeň na pozorovanie v nemocnici, dávali antibiotiká a keď som už na 5 deň nemohla od bolesti chodiť a cysta sa mi zväčšila na 6cm tak ma konečne operovali, kde mi cysta 2h pred operáciou praskla, odvtedy sa mi stále robia cysty a každý mesiac chodím musím chodiť na injekcie, povedali že po pôrode sa to zmení ale už som po dvoch a je to stále o tom istom, takže by som to nepodcenovala a ak by ti aj povedali že si hypochonder tak sa rozhodne nedaj odbiť, držím palce
Možno cysta? Išla by som o MUDr. Ak máš bolesti,tak hneď.