Večerné teploty u 9-ročnej dcéry

jankanelka
8. mar 2019

Ahojte maminky,
Mozno niektora z vas ma podobnu skusenost a bude mi vediet poradit...
Dcerka (9 rokov) ma od utorka kazdy vecer teplotu. Podotykam,ze cely den je OK,az vecer okolo 17.00 - 18.00 chyti teplotu. Zo zaciatku to bolo 37,5 no postupne sa vysplhala na 38,7 (dnes). Nerobi nic namahave,cely den ju nutim lezat a byt v klude,oddychovat. Mali sme teraz jarne prazdniny,tak sme sa doma liecili. Bola som s nou aj u dr.v stredu,zatekaju jej sopliky a kasle. Dostala morsku vodu,nasivin a pamykon... Mate niektora podobnu skusenost? Moze dieta chodit normalne do skoly,ked ma len vecer teploty? Posobi zdravo,ale tie teploty ma trapi... Dakujem za kazdu radu.

janci05
8. mar 2019

Ja by som do školy nedávala. Aj môj keď je chorý, cez deň niekedy v pohode a poobede resp. večer mu vie vyskočiť teplota a celkovo sa jeho stav zhorší. To je normálne. Má teplotu, takže niečo nie je v poriadku. Treba dobrať lieky a cez víkend uvidíš, čo bude. Ak Pamycon nezaberie, tak si daj predpísať Uniflox, lebo môjmu už Pamycon veľmi nezaberal.

matabb73
8. mar 2019

@jankanelka určite nie do školy. Teploty nie sú len tak. Môže to byť viróza alebo nejaký bacil. Moja mala bacila v nose, keď sa jej stále vracali teploty. Ja by som zašla k doktorke na výtery.

katarinamarkova
8. mar 2019

@jankanelka dieťa s teplotou kaslom a soplami nepatri v žiadnom prípade do školy.

Otázka: Dávaš jej nurofen,paralen,ibalgin...alebo niečo podobne?

jankanelka
autor
8. mar 2019

@katarinamarkova ano,davam jej aj paralen pri teplote nad 38