Varikokéla - rozšírenie žíl v oblasti mieška

epana31
16. apr 2015

Prosim vas maminky operovali niektorej z vas syna koli varikokele (dufam ze pisem spravny nazov-jeena sa o krcovu zilu na vajkach ) moj syn ma teraz tna konci aprila ist a vobec neviem ako to prebieha dakujem za informacie

jarkamamina
22. mar 2016

Prosim vas boli ste na opetacii a ako to dopadlo? Aj nas to asi caka syn ma 16 a neviem ci sa mam rozhodnut pre operaciu alebo nie

epana31
autor
13. apr 2016

Az teraz som nasla spravu,nechodim sem casto tak neviem ci uz nemate po zakroku,co sa tyka nas operacia bola bezproblemova jemu zaroven urobili aj obriezku za hodinu a pol bol naspat na izbe po operacii nemal ziadne bolesti z urologickeho hladiska mogol ist na druhy den domov ale my sme si polezali dva tyzdne maly je metabolicky pacient a mal po narkoze zle vysledky,co sa tyka rany na 4-5 den mu vytiahli stehy osetrovala som to betadinom teraz ma tenku ciarku priblizne 10cm na boku v podbrusku takze netreba sa bat a radsej to dat urobit teraz nez neskor 😉

jarkamamina
13. apr 2016

no prave sme boli u doktora ktory sa rozhodol ze to nie je na operaciu a mame byt sledovany a mal to vas syn take ze riadne mu to bolo vidno ako krcova zila? lebo u nas to nevidno len sono to ukazalo len sem tam to ma zvačšene a prave ked sme boli u doktora tak to nebolo vidno tak povedal ze takych chlapcov mu tam chodia armady a ze teda to momentalne nie je na operaciu

epana31
autor
19. apr 2016

Dobry,praveze ja som si to vobec nevsimla ja som isla za urologickou koli obriezke ta kazala malemu nech sa postavi pred nu pozrela mu na pipika naraz mu chytila vajka a hned povedala ze okrem obriezky musi podstupit operaciu varikokely potom mi dala nahmatat tu zilu keby nie tak to vobec nespozorujem ale hmatom bolo citit ze tam ma navretu zilu,ale tiez mi to neprislo dake hrozne pripadalo mi to uplne normalne ,ale ked vam lekar povedal ze netreba operovat tak to je fajn. Drzim palce aby ste to mali v poriadku 🙂

jazumalu
2. mar 2018

dobry den, 11.rocneho syna caka operacia v maji. ma vraj 3. stupen, zilu vidno volnym okom. mohla by som sa opytat - je s odstupom casu vsetko v poriadku? na doktorovi googlovi citam dost zlych sprav o naslednych problemoch, recidive. dakujem.

jazumalu
2. mar 2018

@epana31
dobry den, 11.rocneho syna caka operacia v maji. ma vraj 3. stupen, zilu vidno volnym okom. mohla by som sa opytat - je s odstupom casu vsetko v poriadku? na doktorovi googlovi citam dost zlych sprav o naslednych problemoch, recidive. dakujem.
0
Odpovedz