Vaginálne svrbenie u 7 mesačného dievčatka

evitka83
18. feb 2015

Kocky, prosim o radu. Moja 7m dcera sa stale skrabe medzi nozickami na genitaliach, ked ju rozbalim. Doktorka tvrdi, ze tam nic nema, ale nieco ju tam svrbiet musi. Plienky mame dobre, ziadne zapareniny nema. Pravidelne menim pocikane plienky. Omyvame repikom.Vyskusali sme vsetky kremy- imazol, sudokrem atd. Nic nezabera, stale sa skrabe. Uz som rozmyslala pouzit dospelacky canesten, alebo candibene...mate s tym niekto skusenost?

aduska2312
18. feb 2015

a neskúšala si kontaktovať detského gynekológa ?

nadula01
18. feb 2015

Presne ,detský gynekológ

bosoriak
18. feb 2015

@evitka83 A aj tam nieco ma zacervenane alebo sa len skriabe?
Skus pravidelne cistit celu posvu olivovym olejom z lekarne - vsetky zahyby od vsetkeho mazu, co sa tam vytvara, to ju tiez moze drazdit.
Canesten skusit mozes, ja som to davala mojim krpatym, ked mali zaparenu pisulu, ale tam to bolo viditelne. A raz mala moja dcera mrle, ktore jej presli az do posvy, tak ju to tiez svrbelo a bolelo. Ale to uz bola vacsia a mali sme to odkial chytit.

katarinamarkova
18. feb 2015

@evitka83
@evitka83 otazka: a skriabe sa aj ked ma plienku?
ak nie....tak je to uplne jednoducho tym, ze sa jej paci ze jej to divne plienkove cudo zrazu nezavadzia......
ak sa skriabe aj pri plienke - vynechajte repik - velmi vysusuje....aj ostatne masticky, moze jej nejaka zlozka vadit....cista voda je idealna.
ak to je je moc okate, intenzivne samozrejme tak ako pisali zeny vyssie - ked dr. nic nevidi pytaj sa k detskemu gynekologovi.

zabina27
18. feb 2015

@evitka83 snad by vas pediatricka poslala k detskemu gynekologovi, keby sa jej to nezdalo. preco myslis, ze ju musi svrbiet? je nejaka nepokojna, uplakana, vyslovene sa poskriabe ako dospely, alebo len skuma, ze co to tam je, ked je to cely cas schovane pod plienkou? nas si nedavno zacal pipika natahovat, ked je rozbaleny a nahodou na neho nadabi ruckou, ale je proste zvedavy, ked ma plienku, tak ho nevidi, tak ho to zaujme, ked je holanko 😀 mozno je len zvedava, je to nieco nove, ak nema cervene, a dr tvrdi, ze je to ok. skuste gynekologa a uvidite