Ahojte maminky, prosím poraďte, čo mám na to dávať. Má aj biele hrudky a svrbí ju pišuľka, ale nechce ju roztvorit, nemozem jej ani len poriadne umyt :( poradte nieco
ono to vzika prave z plienok
vratili sme sa k povodnej znacke ktoru sme pouzivali predtym a v pohode. obcas to ma podrazdene ale na imazol nedam dopustit 🙂
@nikolal dvojročnej sa nebudem pýtať či chce alebo nechce, zatiahnem do spolupráce manžela, mamu, sestru, kohokoľvek a ošetrím jej to... predpokladám, že raz v živote si sa s tým stretla aj osobne, tak vieš, aká je to až bolesť... opláchnuť čistou vlažnou vodou, jemne osušiť a natrieť canestenom (voľnopredajný v lekárni), opakovať podľa potreby aspoň 3-4x denne...
aj moja mala to mala ked mala rok a pol, pomohlo nam natierat to fungicidinom a v nemocnici jej to ozarovali s bio lampou, aby sa to rychlejsie hojilo. Tiez som jej doma robila zably z repika, posobi pritizapalovo, uvarila som silnejsi caj a vlaznym som jej s vatou potierala pisulku, na chvilku to tam aj mozes nechat nech sa to vstrebe. toto asi pomohlo najviac. A po kazdom kakakni a piskani umyt aspon vlaznou vodou a hlavne..odstavit od pampersiek...